Jouw bruiloft is de bekroning van je liefde
Maak ‘m onvergetelijk

Je bruiloft. Een wondermooie dag die bezegeld wordt door de eeuwige ja. Een enkele dag waar je iedere dag aan terug wilt denken.

 

Op je trouwdag gebeurt veel. Zoveel zelfs dat je vaak nauwelijks besef hebt van alle onbetaalbare momenten. Juist daarvoor is fotograaf Freek Nagtzaam er. Zijn missie: herinneringen voor het leven maken.

Iets diep persoonlijks creëren
Iets dat al je verwachtingen overstijgt

Vaak is trouwfotografie inwisselbaar. Dertien in een dozijn. Of erger: geschoten door een buurman die wel een aardige hobbycamera heeft. Dat kan niet. Dat mag niet. Een fotograaf heeft de taak, of beter gesteld de eer om de speciaalste dag van je leven te vereeuwigen. Foto’s zijn de houvast van herinneringen. Niet alleen morgen, maar ook over 10 en over 50 jaar. Misschien zelfs voor komende generaties.

Ik volgde mijn hart

Mijn fotografie moet jouw verwachtingen overstijgen. De fundering legde ik op de Fotovakschool, ik volgde cursussen, maar het allerbelangrijkste: ik volgde mijn hart. Ik heb de perfecte balans tussen ambitie, uitdaging en liefde gevonden in mijn constante zoektocht naar het perfecte plaatje. Mijn portfolio is daar het bewijs van. Ik wil iets creëren. Iets diep persoonlijks. Ik wil met mensen de echte verbinding maken. Aanwezig zijn bij de onvoorwaardelijke liefde die twee mensen voor elkaar voelen. Het vastleggen ervan, het is een hommage waar ik tomeloze energie van krijg.

Plaats, tijd en moment
De volmaakte cocktail

Een foto maken is meer dan klaarstaan om op het knopje te drukken. Die onmiskenbare plaats. Die precieze tijd. Het perfecte moment. Ik heb honderden bruiloften gefotografeerd. Geen enkele daarvan is hetzelfde. Sterker nog: ik zou met gemak voor elke bruiloft een betoog kunnen houden wat die specifieke trouwdag zo speciaal maakt.

 

Ogenblikken vangen

Uiteraard ken ik de voorspelbare en o zo betekenisvolle momenten die vereeuwigd moeten worden. Mijn vakmanschap zit hem in het vangen van ogenblikken. Schitterende momenten die vooraf niet te regisseren zijn. Gevoelens, expressies, details die de bruiloft distingeren en in elk opzicht buitengewoon maken.

 

Locatie

Heb je nog geen locatie voor de mooiste dag van je leven? Denk eens aan trouwen in een kasteel, op het strand, in het bos, aan het water of op een boot. Maar ook in de tuin, op je eigen locatie of een andere bijzondere locatie is een echte aanrader. Denk ook eens aan een loveshoot voor je bruiloft. De foto’s van de loveshoot zijn namelijk prachtig materiaal voor uitnodigingen of het trouwboekje. Bovendien is het een unieke beleving waarbij jullie samen mooie momenten gaan meemaken.

Eigenzinnige fotograaf
Eigenzinnige werkwijze

Jullie kennen elkaar door en door. Om tot mooie en treffende beelden te komen wil ik jullie ook beter leren kennen. Koffie, kletsen … ongedwongen en openhartig. Precies zoals het moet. Juist omdat niets moet.

 

Niet geposeerd, maar puur en oprecht

Ik werk met de ‘Moments-of-life-aanpak’. Niet schrikken: geen vreemde openbaringen of belerende levensfilosofie. We gaan samen op pad voor een pre-weddingshoot. Vooraf vullen jullie los van elkaar een vragenlijst in. De vaak verrassende, humoristische en mooie uitkomsten die daaruit voortvloeien worden tijdens deze shoot gedeeld. Resultaat: mooie beelden die spontaan ontstaan. Niet geposeerd, maar puur en oprecht. Een unieke beleving met een succesgarantie! Veel bruidsparen hebben er zelfs voor gekozen om juist deze beelden te gebruiken voor hun uitnodiging of bedankkaartje. Terecht; dat maakt ze enorm persoonlijk.

 

Fotografie afgevinkt

Ik ben met alle liefde het geruststellende vinkje achter één van de talloze to-do’s. Fotograaf: check. Dat is geregeld. En goed.

Onbetaalbare momenten
Betaalbare service

Je dag vereeuwigen is geen (financiële) zorg meer, want voor een bedrag van € 1000,- ben ik al voor jullie beschikbaar. Dat licht ik graag vrijblijvend toe. Zodoende nodig ik je van harte uit voor een kennismaking waar ik inhoudelijk kan illustreren wat ik voor jullie kan betekenen. Een concreet kostenoverzicht is altijd volledig afgestemd op jouw bruiloft, je verwachtingen, de mogelijkheden, maar ook tijdsbestek en locatie spelen een rol.