2 Wedisson awards gewonnen!

Wow hoe gaaf is dit. Niet één, maar gewoon twee Wedisson awards gewonnen! Een beter begin van 2018 had ik me niet kunnen voorstellen.

De eerste foto is gemaakt tijdens de bruiloft van Nicole en Rob en heeft als thema “let there be light”. Het spelen met licht is iets wat ik graag doe en waar ik altijd erg blij van word. De tweede foto is gemaakt tijdens de bruiloft van Tara en Remco en heeft als thema “infinity”. Het symbool van oneindigheid, ook voor de liefde. Toen ik tijdens de voorbereiding op deze bruiloft zag dat er in de buurt van de trouwlocatie deze unieke plek was, wist ik zeker dat ik mijn professionele drone mee zou nemen om het bruidspaar deze unieke foto te kunnen geven.

Veel dank aan mijn bruidsparen Nicole en Rob en Tara en Remco, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! Tevens wil ik ook mijn collega fotografen feliciteren die ook een award hebben gewonnen.

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Sluit deze melding
Instellingen
Neem contact op