3 WPJA awards gewonnen

GEWELDIG NIEUWS!!
 
Het is erg tof als de foto’s die ik maak worden bekroond met een award, maar van de mail die ik zojuist kreeg sloeg ik stijl achterover. De winnaars van ronde 14 van de WPJA zijn bekend en ik heb maar liefst 3 awards gewonnen! Super blij.
 
Veel dank aan mijn bruidsparen, Edwin en Nicole, Charlotte en Pieter, Jenny en Joey, super dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen! Tevens wil ik mijn collega fotografen feliciteren die ook een WPJA Award hebben gewonnen.
 
Wil je meer zien klik dan op deze link: https://www.wpja.com/contests/2018-v14-photography-competition/best-wedding-photographers

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Sluit deze melding
Instellingen
Neem contact op