Hoe ziet jullie bruiloft er eigenlijk vanuit de lucht uit?

Het kan zijn dat je al een heel eind bent met het plannen van de bruiloft. De droomlocatie is geregeld en zelfs de jurk is al binnen. Nu nog een fotograaf die jullie onvoorwaardelijke liefde vastlegt.  Foto’s vanaf de grond is natuurlijk voor de hand liggend, maar hoe mooi ziet jullie bruiloft er van bovenaf uit?

De drone 

Een drone is een klein vliegtuigje dat vanuit de lucht kan fotograferen en filmen (zonder geluid). Over het gebruik van drones is ophef geweest, omdat mensen er niet op de juiste manier mee om gingen. Denk aan het vliegen bij vliegvelden of andere no fly zones,  maar ik ben helemaal fan van het apparaat! Door gebruik van de drone kan jullie bruiloft vanuit de lucht worden vastgelegd. Hoe tof is dat!?

 

1. Bruidsfotografie met uniek perspectief 

Met een drone kan ik beelden maken die je zonder drone nooit te zien zouden zijn. Je hebt vanuit de lucht namelijk een heel ander perspectief. Hierdoor kan ik spelen met lijnen, vormen, kleuren wat zorgt voor aparte en unieke beelden!

 

2. Alle momenten  

Natuurlijk gebruik ik de drone tijdens de fotoreportage met jullie tweeën, maar je kan ‘m voor elk moment van jullie bruiloft inzetten. Hoe mooi is de “first look” van uit de lucht, de openingsdans of het feest? De mogelijkheden zijn oneindig.

bruidsfotografie met drone

 

3. Originele groepsfoto’s 

Wie kent ze niet? De standaard groepsfoto’s die iedere bruiloft terug komen. Denk maar eens aan de foto van alle mannen op een rij samen met de bruid of alle vrouwen met de bruidegom. Je kunt dit natuurlijk ook creatief aanpakken? Met een drone kun je dit letterlijk en figuurlijk anders aanvliegen. The sky the limit. Zie het voorbeeld hieronder, dat is toch te gek!?

bruidsfotografie met drone

 

4. Video is ook mogelijk 

Wist je dat je met een drone ook video-opnames kan maken? Eén van de voordelen van een filmen met een drone is dat je veel meer bereik hebt. Jullie kunnen je bijvoorbeeld ook vanuit de lucht laten filmen. Bijvoorbeeld wanneer jullie in de trouwauto onderweg zijn naar een nieuwe locatie. Een ander voordeel van een drone is dat hij zowel laag als hoog kan filmen en het beeld zeer stabiel is. De gasten kunnen van dichtbij gefilmd worden, zonder dat ze er iets van merken. Zo kunnen jullie ook tante Anna die last heeft van cameravrees op de film krijgen.

bruidsfotografie met drone

 

5. Gaaf bedankje

Als jullie kiezen voor een drone heb je meteen een gaaf bedankje voor de gasten. Ga eens met alle gasten bij elkaar staan en maak een groepsfoto. Print de foto’s uit, stop ze in een leuk envelopje en voilà, je hebt een super origineel bedankje. Hierdoor maak je jullie bruiloft onvergetelijk! Nog een pluspunt: doordat de foto vanuit de lucht wordt gemaakt staat iedereen erop.

bruidsfotografie met drone