Bruidsfotograaf Heeswijk-Dinther, Kasteel Heeswijk

Bruidsfotografie – Nienke en Marcel

Wie door de toegangspoort van Kasteel Heeswijk de kinderkopjes van de binnenplaats betreedt, stapt van het ene op het andere moment een andere wereld binnen. De rust, de stijl en de dynamiek van bijna duizend jaar historie. Werkelijk een hele bijzondere locatie midden in het bosrijke Brabantse land. Juist deze plek hadden Nienke en Marcel uitgezocht om te gaan trouwen. Of je nu in de prachtige kasteeltuin loopt, in de Wapenzaal of in de gewelven van het kasteel, het is een en al beleving.  Zeker toen de bruidstaart ook nog eens werd aangesneden met een zwaard en het plaatselijke los lopend wild in de kasteeltuin een prominente plek opeisten tijdens de groepsfoto’s.

Ben je ook benieuwd naar deze locatie, a.s. zondag is het Open Toptrouwlocatie Route. Kasteel Heeswijk is dan voor jullie geopend. Voor meer informatie kun je kijken op: www.opentoptrouwlocatieroute.nl of www.kasteelheeswijk.nl Op deze dag zal ik aanwezig zijn voor al jullie vragen. Tot dan!

Nienke en Marcel onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op