Bruidsfotograaf Zwijndrecht, Hotel Ara

Bruidsfotografie – Cindy en John

Een bruiloft op een boot en een stralend zonnetje, wat wil je nog meer. Deze mooie dag begon ’s ochtends vroeg in Hendrik-Ido-Ambacht en ik was bij John en zijn ouders om het aankleedmoment te fotograferen. Daarna werd de trouwauto opgehaald. Een hele mooie klassieke witte Alfa Romeo. Toen naar Cindy om haar te fotograferen in haar prachtige bruidsjurk.  Op weg naar Dordrecht voor de reportage, maar halverwege erachter komen dat de parkeerkaarten vergeten zijn. Geen probleem, auto aan de kant, een mooie plekje zoeken, fotograferen en ondertussen komt de broer van de bruidegom gewoon even de parkeerkaarten brengen. Helemaal top!

’s Middags was de ceremonie in het prachtige stadhuis van Dordrecht om daarna met de gezellige partyboot van rondvaartbedrijf Zilvermeeuw op de Oude Maas te varen. Uiteindelijk werd er aangelegd bij Hotel Ara in Zwijndrecht waar het diner en het feest was.

Cindy en John onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op