Bruidsfotografie – Lisette en Rob

De bruiloft van Lisette en Rob begon op een hele bijzondere, unieke plaats. Een omgeving waar zij zich letterlijk en figuurlijk thuis voelen en elke dag samen zijn. Namelijk in hun eigen super gave en stylisch verantwoorde, verbouwde molen. Wat een te gekke plek om te wonen en wat een fantastisch wijds uitzicht boven op het dak. Thuis vond de getting ready en first look plaats om vervolgens in een oude rode fiat 500 te stappen en naar het oude Raadshuis in Vught te gaan. Daar vond de prachtige ceremonie met mooie en grappige speeches plaats. Na de ceremonie besloot Lisette om haar boeket van het balkon te gooien naar de menigte die beneden stond te wachten. Helaas ging dat niet helemaal goed, maar wat hebben we gelachen. Bij Landgoed Huize Bergen hebben we getoost op heb het bruidspaar om daarna regenachtig Den Bosch in te gaan voor de reportage. De dag werd afgesloten met een lekker diner waarna het tot in de late uurtjes nog erg gezellig was.

Lisette en Rob onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Rob over zijn bruiloftsfotografie

“Geweldig mooie foto’s! Wij zouden Freek aan iedereen aanbevelen. Hij heeft creatieve ideeën, luistert naar je wensen en is op de bruiloft op de achtergrond aanwezig. Hij gaat ver om de perfecte foto te schieten. Bij onze bruiloft regende het in de avond pijpestelen, maar Freek gaat net zolang totdat wij tevreden zijn. De afhandeling ging allemaal voorspoedig, ook dat is fijn. Kortom: aanrader!

trouwen in vught
Rob

Bruidsfotografie van Lisette en Rob