WPJA award gewonnen

Zojuist ontving ik een mail van de Wedding Photojournalist Association (WPJA) dat de winnaars van wedstrijdronde 11 bekend zijn. De WPJA is een organisatie die bruidsfotografie op hun journalistieke inhoud beoordeelt. Het is voor mij de eerste keer dat ik hieraan meedoe en open daarom extra zenuwachtig de mail. Zie ik tot mijn grote verrassing dat ik meteen een gouden award gewonnen heb. Dit wil zeggen dat alle 4 de juryleden mijn foto hebben uitgekozen. Dit maakt het winnen van deze award wel extra speciaal.

Veel dank aan mijn bruidspaar Maartje en Johnny, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! Tevens wil ik mijn collega fotografen feliciteren die ook een WPJA Award hebben gewonnen.

Wil je meer zien klik dan op deze link:  https://www.wpja.com/contests/2018-v11-photography-competition/best-wedding-photographers

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Sluit deze melding
Instellingen
Neem contact op