Fearless Award gewonnen

Yes, zo blij met mijn allereerste Fearless Award! Aan deze wedstrijd doen de beste bruidsfotografen van de wereld mee en het winnen van deze award is voor een bruidsfotograaf één van de hoogst haalbare wat kan bereiken. Of zoals Fearless het zelf zegt:

 

The best wedding photographers in the world are FEARLESS!

You’re not an ordinary couple. We’re not ordinary wedding photographers.
You love powerful, original photos. We love taking them.
You want to remember the beauty, the fun, the realness of your big day. Same!
You’re passionate, world-wise and looking for the best. We’re a fearless network of global picture-makers striving to go above & beyond every single day.

Let’s get together.

 

 

Deze ronde waren er bijna 10.000 inzendingen en zijn er 240 awards (2,5%) uitgereikt. Het winnen van ten minste één Fearless Award was een van mijn doelen voor 2018.  Zo gaaf dat dit nu gelukt is.

 

Veel dank aan mijn bruidspaar Linda en Remco, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! Tevens wil ik mijn collega fotografen feliciteren die ook een Fearless Award hebben gewonnen.

 

Wil je meer zien klik dan op deze link:  https://www.fearlessphotographers.com/best-wedding-photography-galleries.cfm?galleryID=94&galleryPicID=15956

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Sluit deze melding
Instellingen
Neem contact op