Jouw bruiloft is de bekroning van je liefde
Maak ‘m onvergetelijk

Je bruiloft. Een wondermooie dag die bezegeld wordt door de eeuwige ja. Een enkele dag waar je iedere dag aan terug wilt denken.

Op je trouwdag gebeurt veel. Zoveel zelfs dat je vaak nauwelijks besef hebt van alle onbetaalbare momenten. Juist daarvoor is bruidsfotograaf Freek Nagtzaam er. Zijn missie: herinneringen maken voor het leven.

Iets dat al je verwachtingen overstijgt

Vaak is trouwfotografie inwisselbaar. Dertien in een dozijn. Of erger: geschoten door een buurman die wel een aardige hobbycamera heeft. Dat kan niet. Een fotograaf heeft de taak, of beter gesteld de eer om de speciaalste dag van je leven te vereeuwigen. Foto’s zijn de houvast van herinneringen. Niet alleen morgen, maar ook over 10 en over 50 jaar.

Ik volgde mijn hart

Mijn fotografie moet jouw verwachtingen overstijgen. De fundering legde ik op de Fotovakschool. Ik volgde cursussen, maar het allerbelangrijkste: ik volgde mijn hart. Ik heb de perfecte balans tussen ambitie, uitdaging en liefde gevonden in mijn constante zoektocht naar het perfecte plaatje. Mijn portfolio is daar het bewijs van. Het vastleggen van onvoorwaardelijke liefde: daar krijg ik tomeloze energie van.

De volmaakte cocktail

Een foto maken is meer dan klaarstaan om op het knopje te drukken. Die onmiskenbare plaats. Die precieze tijd. Het perfecte moment. Ik heb honderden bruiloften gefotografeerd. Geen enkele daarvan is hetzelfde. Sterker nog: ik zou met gemak voor elke bruiloft een betoog kunnen houden wat die specifieke trouwdag zo speciaal maakt.

Ogenblikken vangen

Uiteraard ken ik de voorspelbare en o zo betekenisvolle momenten die vereeuwigd moeten worden. Mijn vakmanschap zit hem in het vangen van ogenblikken. Schitterende momenten die vooraf niet te regisseren zijn. Gevoelens, expressies, details die de bruiloft distingeren en in elk opzicht buitengewoon maken.

 

Locatie

Nog geen locatie voor de mooiste dag van je leven? Denk eens aan trouwen in een kasteel, op het strand, in het bos, aan het water of op een boot. Maar ook in de tuin, op je eigen locatie of een andere bijzondere locatie is een echte aanrader. En wat dacht je van een loveshoot voorafgaand aan je bruiloft? Deze foto’s zijn prachtig materiaal voor uitnodigingen of het trouwboekje.

Eigenzinnige werkwijze

Jullie kennen elkaar door en door. Om tot mooie en treffende beelden te komen wil ik jullie ook beter leren kennen. Koffie, kletsen … ongedwongen en openhartig. Precies zoals het moet. Juist omdat niets moet.

Niet geposeerd, maar puur en oprecht

Ik werk met de ‘Moments-of-life-aanpak’. We gaan samen op pad voor een pre-weddingshoot. Vooraf vullen jullie los van elkaar een vragenlijst in. De vaak verrassende, humoristische en mooie uitkomsten worden tijdens deze shoot gedeeld. Resultaat: authentieke en spontane beelden. Niet voor niets gebruiken veel bruidsparen deze beelden voor hun uitnodiging of bedankkaartje. Succes gegarandeerd!

Betaalbare service

Je dag vereeuwigen is geen (financiële) zorg meer, want voor een bedrag van € 1000,- ben ik al voor jullie beschikbaar. Dat licht ik graag vrijblijvend toe. Zodoende nodig ik je van harte uit voor een kennismaking waar ik inhoudelijk kan illustreren wat ik voor jullie kan betekenen. Een concreet kostenoverzicht is altijd volledig afgestemd op jouw bruiloft, je verwachtingen, de mogelijkheden, maar ook tijdsbestek en locatie spelen een rol.