Awards!

AWARDS!

 

Jullie dag vastleggen met alle momenten die er zijn. Een trouwreportage maken die jullie keer op keer terugneemt naar de sfeer, het gevoel en de romantiek van jullie dag. Dat is voor mij het allerbelangrijkste wat ik vol passie en overgave doe. Wat vervolgens erg leuk is, dat de foto’s die ik maak ook nog eens bruidsfotografie awards winnen. Zo heb ik tot nu toe 1 Fearless award, 2 Master of Wedding Photography (de grootste bruidsfotografiewedstrijd van de Benelux) awards gewonnen en ben ik in 2018 in de top 100 van de Wedding Photo Journalism Association  geeindigd (WPJA).

 

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hier allemaal:

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op