Masters of Wedding Photography NL, Be & Lux Award gewonnen!

AWARD WINNING NEWS!

Yes mijn allereerste Masters of Wedding Photography NL, Be & Lux Award gewonnen! Dit is de grootste en belangrijkste bruidsfotografie wedstrijd in de Benelux.  Per jaar kunnen fotografen 4x hun foto’s insturen, waarbij aan het eind van het jaar bekeken wordt welke fotografen over het hele jaar het beste gepresteerd hebben. Ter vergelijking met andere fotowedstrijden gaat het hier dus niet om het winnen met 1 foto, maar wie er de meeste awards wint gedurende het hele jaar. 

 

Dit was de eerste ronde van 2019 en wat ontzettend gaaf om die zo te mogen beginnen.

 

Het doel van de Masters is om de bruidsfotografie in de Benelux te blijven verbeteren door een community te creëren van fotografen die elkaar inspireren met hun beelden en hun creativiteit. Daarnaast is het doel bruidsparen te laten zien waar het om gaat in de bruidsfotografie: echte momenten vastleggen die het verhaal van de trouwdag vertellen en beelden met impact maken die nog generaties lang gewaardeerd zullen worden.

 

Kim en Thomas super bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen.

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Sluit deze melding
Instellingen
Neem contact op