bruidsfotograaf Westeinderpaviljoen Aalsmeer

Elize Wouter

Love is in the air

Trouwdatum:: 14-07-2017
Thema:: Bruidsfotograaf Aalsmeer, Jachthaven Dragt en Westeinderpaviljoen Aalsmeer
:
:

Jachthaven Dragt en Westeinderpaviljoen

De bruiloft van Elize en Wouter

Eindelijk was het dan zover! Op 14 juli  stapten Eliza en Wouter met elkaar in het huwelijksbootje en in dit geval zowel letterlijk als figuurlijk, daarover straks meer. Eerder had ik al een fantastisch leuke loveshoot met dit stel en hun kinderen op het strand van Zandvoort.  Nu was dus hun grote dag. Die overigens lekker vroeg begon, omdat ik ruim op tijd was. Hierdoor hadden we extra veel tijd hadden om de getting ready, inclusief champagne, te fotograferen. Nadat Wouter samen met de kinderen Eliza had opgehaald gingen we naar jachthaven Dragt in Aalsmeer om met een prachtige sloep naar het Westeinderpaviljoen te varen waar de ceremonie was. Wat een geweldige entree was dat! Na de ceremonie ging het los en werd er nog tot in de late uurtjes gefeest.

 

Eliza en Wouter onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

Elize over haar bruidsfotografie:

“Zojuist ons foto boek ontvangen! Wat een lust om naar te kijken en onze droom dag opnieuw te kunnen beleven. Ontzettend bedankt voor het fotograferen van deze byzondere dag. Het boek verteld het verhaal van onze bruiloft precies zoals deze was! Heel erg bedankt!!

bruidsfotograaf Westeinderpaviljoen Aalsmeer
Elize Bruidsfotografie van Elize en Wouter

 

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op