JennyJoey

Love is in the air

Trouwdatum: 28-07-2018
Thema: Casa Caminante, Grandrieux en Chateau de la Cour des Pres, Rumigny Frankrijk

Casa Caminante, Grandrieux en Chateau de la Cour des Pres, Rumigny Frankrijk

De bruiloft van Jenny en Joey

Voor deze fantastische bruiloft met als thema;  “la vie est un festival” ging ik samen met mijn second-shooter Wietske een lang weekend naar het zonnige Grandrieux in Frankrijk. Op vrijdag arriveerden alle gasten om hun tent, caravan of camper neer te zetten en was er een gezellig welkomstdiner. Zaterdag begonnen we de dag met een gezamenlijk ontbijt waarna het tijd was voor hilarische groepsspelletjes. Na deze super gezellige ochtend was het tijd voor de prachtige emotionele ceremonie, de fotoshoot bij een chateau, een romantisch diner en een spetterend feest.

Jenny en Joey onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

Jenny

Over haar bruidsfotografie; Wat zijn we blij met de foto’s!

“Het contact met Freek vooraf verliep heel soepel en Freek stelt goede vragen tijdens de gesprekken vooraf waardoor je echt goed na gaat denken over wat en wie je graag mooi gefotografeerd wilt hebben. Freek heeft goed naar onze wensen geluisterd en prachtige foto’s gemaakt. Je merkt bijna niet dat hij er is, hij is heel subtiel aanwezig (in positieve zin). Freek is een heel getalenteerde fotograaf met te gekke creatieve ideeën. Ik raad hem daarom dan ook aan iedereen aan!”

bruidsfotograaf Den Bosch
Jenny Bruidsfotografie van Jenny en Joey

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Sluit deze melding
Instellingen
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op