TaraRemco

Love is in the air

Trouwdatum: 07-09-2017
Thema: De Setersehoeve Oosterhout

De Seterse Hoeve Oosterhout

De bruidsfotografie van Tara en Remco

Het komt niet vaak voor dat je kunt zeggen dat je eigen zus de Babs is. Dit geeft je bruiloft wel een heel speciaal, persoonlijk tintje. Dit was het geval bij de bruiloft van Tara en Remco. De zus van Tara was voor 1 dag buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Ze begeleidde de ceremonie en deed dit werkelijk fantastisch. Na het officiële gedeelte was het proost moment en werd de taart aangesneden. Daarna ging het bruidspaar samen met de gasten gezellig een potje Jenga spelen. Een speciale variant waarbij er op de verschillende blokjes allerlei vragen en opdrachten stonden. Super gezellig en zo mooi om te zien dat ieder bruidspaar weer zijn eigen invulling geeft aan hun dag. Daar kan ik echt van genieten. ’s Avonds was nog het diner en het feest waarbij het erg gezellig was.

Tara en Remco onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

Tara

Over haar bruidsfotografie; Freek, bedankt voor alles. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen.

“We hebben Freek gevonden via Google. Ik wilde een fotograaf die goed was in z'n vak en ons kon vastleggen hoe we zijn. Dat is Freek goed gelukt. Mijn man en ik hebben met meerdere fotografen een kennismaking gehad, veelal goedkopere. Maar wat zijn we blij met deze keus. Je krijgt absoluut waar voor je geld. En zoals Freek zegt, je geeft kei veel geld uit op de bruiloft voor spullen voor een dag....maar de foto's zijn voor de rest van je leven. De loveshoot vooraf was een leuke manier om elkaar te leren kennen. Op de bruiloft zelf was Freek vrijwel onzichtbaar, maar dat was niet te merken aan alle mooie foto's. Heel gaaf ook dat hij een drone heeft gebruikt en zelfs een award heeft gewonnen met die foto. De communicatie na de bruiloft, over de albums, was erg prettig. Freek, bedankt voor alles. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen.”

bruidsfotograaf Seterse Hoeve Oosterhout
Tara Bruidsfotografie van Tara en Remco

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Sluit deze melding
Instellingen
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op