bruidsfotograaf Kasteel Geldrop

Nikkie Rik

Love is in the air

Trouwdatum:: 28-10-2016
Thema:: Bruidsfotograaf Geldrop, Kasteel Geldrop
:
:

Kasteel Geldrop

De bruiloft van Nikkie en Rik

Voor de bruiloft van Nikkie en Rik mocht ik wederom naar het prachtige kasteel Geldrop. Wat is het toch een mooie locatie, zelfs in de herfst. Het was een geweldige dag met mooie persoonlijke speeches tijdens de ceremonie tot aan een spectaculaire openingsdans tijdens het feest.

 

Nikkie en Rik onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar

 

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

Nikkie over haar bruidsfotografie:

“Via de website van Platimo Bruidsfotografie zijn we bij Freek terecht gekomen. Belangrijk vonden wij dat hij foto's maakt van de vele mooie (en spontane) momenten die op een trouwdag voorbij komen. Hij heeft zijn verwachtingen waar gemaakt. Freek luistert naar je wensen en geeft advies vanuit zijn expertise. De foto's zijn heel mooi geworden en hij heeft de essentie van de dag weten te vangen in de foto's. In het trouwalbum wordt vervolgens ook mooi het verhaal van de dag weergegeven. Van de start tot aan de dans.

Wij hadden ook een loveshoot voorafgaand gedaan. Zo konden we alvast aan Freek en aan de aanwezigheid van een camera wennen. Wij zijn allebei geen helden voor de camera, maar hij zorgt voor een ontspannen sfeer waardoor geen enkele foto uiteindelijk 'gemaakt' aanvoelt. Kortom; wij raden Freek van harte aan!”

bruidsfotograaf Kasteel Geldrop
Nikkie Bruidsfotografie van Nikkie en Rik

 

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op