bruidsfotograaf Toon Kortoomspark Deurne

Nicole Rob

Love is in the air

Trouwdatum:: 08-09-2017
Thema:: Bruidsfotograaf Deurne, Toon Kortoomspark Deurne, Natuurpark de Peel
:
:

Toon Kortooms Park Deurne en Natuurpoort de Peel

De bruiloft van Nicole en Rob

Het is de nachtmerrie van ieder bruidspaar; regen op je bruiloft. Toch gebeurde dit bij de bruiloft van Nicole en Rob. Gelukkig hadden was hier al rekening mee gehouden en gingen we daarom eerst naar Natuurpoort de Peel om binnen alvast een deel van de fotoreportage te maken. Daar aangekomen konden we ons helemaal uit leven met creatieve lichteffecten. Vervolgens pakten we onze spullen om naar het prachtige Toon Kortooms Park te gaan. Gelukkig was het even droog en konden we buiten nog mooie foto’s maken. In dit park kun je ook een blote voeten pad bewandelen. Helaas was het daarvoor inmiddels te modderig geworden, want anders hadden we dat nog zeker gedaan. Na de prachtige ceremonie in een authentiek overdekte muziektent, was het tijd om naar binnen te gaan, op te warmen en te proosten op dit geweldige stel. Na een gezellige receptie en een knalfeest werd het die dag nog heel erg laat.

 

Nicole en Rob onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

Nicole over haar bruidsfotografie:

“Toen we Freek zijn website zijn website bezochten en zijn portfolio bekeken waren we meteen onder de indruk. Zulke foto’s wilden wij ook! En nu zijn wij de gelukkigen die ook zo’n geweldige foto’s hebben! We hebben een prachtige, maar helaas regenachtige trouwdag gehad, wat van Freek wat creativiteit vroeg. Achteraf zijn wij dolgelukkig met het feit dat het regenachtig was, omdat we nu prachtige binnen foto’s hebben met heel bijzondere effecten en we ook nog wat prachtige buiten foto’s hebben. Heel veel diversiteit dus!

Freek, heel erg bedankt voor alles! Jouw prettige aanwezigheid op de dag en alle herinneringen die je vast hebt weten te leggen van de mooiste dag van ons leven”

bruidsfotograaf Toon Kortoomspark Deurne
Nicole Bruidsfotografie van Nicole en Rob

 

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op