bruidsfotograaf stadhuis Den Bosch en Bolwerk Den Bosch

Milou Marcel

Love is in the air

Trouwdatum:: 08-06-2018
Thema:: Bruidsfotograaf Den Bosch, Stadhuis Den Bosch en Bolwerk Den Bosch,
:
:

Stadhuis den Bosch en Bolwerk den Bosch

De bruiloft van Milou en Marcel

Een bruiloft is een feest van liefde, waar je mensen die veel voor je betekenen en veel van houdt bij aanwezig wilt laten zijn. Zo ook bij de bruiloft van Milou en Marcel.  De wens was dat opa en oma uit Groningen ook naar de bruiloft in Den-Bosch konden komen. Zelfstandig rijden is niet meer mogelijk en daarom werd er een taxi ingehuurd om opa en oma aanwezig te laten zijn. Wat een ontzettend mooi gebaar van liefde.

 

Milou en Marcel onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

Milou over haar bruidsfotografie:

“In juni heeft Freek onze bruiloft op de gevoelige plaat vastgelegd. Middels enkele gesprekken vooraf heeft hij een goed beeld gevormd hoe wij de dag geregistreerd wilden hebben.

Tijdens de dag nam Freek de regie in handen om de beste foto's te kunnen maken. Door zijn ervaring met bruiloften weet hij hoe een dag loopt. De resultaten zijn prachtig met oa enkele special effects.

Wij zijn heel blij met Freek als fotograaf bij onze huwelijksdag en hebben door de foto's en het album een zeer waardevol aandenken!”

bruidsfotograaf stadhuis Den Bosch en Bolwerk Den Bosch
Milou Bruidsfotografie van Milou en Marcel

 

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op