Bruidsfotografie – Marijke en Ferry

Zoals jullie weten woon ik in Den Bosch, maar voor het fotograferen van bruiloften kom ik overal. Zo mocht ik voor de bruiloft van Marijke en Ferry naar de gezelligste huiskamer van Leiderdorp, Brasserie Park.  Voor de ceremonie was ik lekker op tijd en dat gaf mij wat ruimte om alvast op verkenning te gaan. Met een mooie locatie, een park en een kinderboerderij om de hoek wist ik dat het helemaal goed zou komen.

Weet je wat ontzettend gaaf is aan het fotograferen van bruiloften? Op iedere bruiloft gebeurt er weer van alles en zijn er andere momenten. Zo ook bij de bruiloft van Marijke en Ferry.

Zo was er een hele mooie ceremonie waarbij het bruidspaar enorm moest lachen. De borrel waarbij kinderen lekker gek deden en vloog de bruid uiteindelijk door de lucht.

Marijke en Ferry onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Ferry over zijn bruidsfotografie

“Freek was flexibel in het verzetten ivm corona. Dat was fijn. Bovendien waren de foto’s prachtig. Freek denkt ook graag mee en dat levert zeker wat moois op.”

trouwen bij brasserie Park Leiderdorp
Ferry

Bruidsfotografie van Marijke en Ferry