Bruidsfotografie – Lieke en Davy

Trouwen op een unieke plek? Lieke en Davy kozen voor een bruiloft in de historische voormalige brouwerij de Gouden Leeuw in Vessem. Maar voor het zover was startten we de dag met de getting ready van de bruid en bruidegom. En hoe ontzettend leuk is het om je oma hierbij te hebben. Het gaf iets extra bijzonders aan dit moment.

Voor de fotoreportage gingen we naar het monumentale Theehuis van mevrouw Best gelegen in een parktuin in Valkenswaard. Toen we daar in de trouwauto naar toe reden gebeurde er iets totaal onverwachts. De auto was heel mooi versierd met bloemen, maar bijna zijn we die onderweg verloren. Even was er een moment van paniek, maar voor mij was het een moment dat het unieke verhaal van Lieke en Davy vertelde. Gelukkig was het allemaal snel weer opgelost en was er voldoende tijd voor een emotionele tussenstop.

Na de prachtige ceremonie in Het Weerderhuys in Valkenswaard was het tijd voor de felicitaties en het feest bij de brouwerij de Gouden Leeuw in Vessem waar het nog erg laat en gezellig werd.

Lieke en Davy onwijs dankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Lieke over haar bruidsfotografie

“Freek heeft onze bruiloft op 22-10-2022 ontzettend mooi vastgelegd. Wat zijn we blij met alle beelden die we hebben mogen ontvangen. Hij probeert ieder bijzonder moment te vangen met zijn camera. We kijken nog heel vaak terug naar alle foto’s en beleven onze bruiloft dan stiekem een beetje opnieuw. Freek ontzettend bedankt voor alles!

trouwen bij gouden leeuw vessem
Lieke

Bruidsfotografie van Lieke en Davy