Bruidsfotografie – Vera en Milad

Hoe herken je dat er ergens een bruiloft is? Meestal wanneer ik ’s ochtends naar een bruiloft toe rijdt is het altijd even zoeken waar het nu precies is. Echter bij de bruiloft van Vera en Milad was het overduidelijk. Hier moest ik zijn. Hoe wist ik dat nu zo zeker? Nou recht voor de deur stond een knalrode auto op de stoep. Niets bijzonders zou je zeggen. Maar deze was helemaal van onder tot boven versierd met hartjes, slingers en bloemen. Wat een ontzettend leuk en grappig gezicht. Wat tof dat dit de trouwauto van vandaag was.

Na een hartelijk ontvangst liep ik door naar de bruid die al in de make-up zat.  Na wat leuk gekletst te hebben viel mij iets bijzonders op. Er hingen 2 witte trouwjurken aan de muur? Daar wilde ik het fijne van weten. Wat was nu het geval Vera had een twee daagse bruiloft. De eerste dag (die ik fotografeerde) was een Nederlandse bruiloft in een spontane en ongedwongen sfeer. De tweede dag zou een traditionele Afghaanse bruiloft zijn.

Als trouwlocatie had dit bruidspaar een hele bijzondere plek uitgekozen die helemaal bij deze dag paste. Een plek die je alleen op een bijzonder manier kan bereiken. Met een handbediende pont over het water. Om daarna uit te komen bij het mooiste grasterras van Den Haag. Waar de bruidegom vol verwachting stond te wachten op zijn bruid voor het begin van de prachtige ceremonie.  Het werd nog een hele relaxte middag met mooie speeches, een henna artiest en water pistolen. Als klap op de vuurpijl besloten we naar het strand van Scheveningen te gaan. Waarbij het bruidspaar zelfs een nat pak ging halen.

Vera en Milad onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!