Bruidsfotografie – Iris en Ruud

Een bruiloft waarbij ik 18uur lang mocht fotograferen! Jawel je leest het goed 18uur. Om 8.00uur ’s ochtends stond ik bij de bruidegom om het aankleed moment vast leggen. En om 2.00uur ’s nachts speelde de band met dj het laatste nummer. Alles voor het pakken van alle momenten van deze bruiloft die samen het complete verhaal vertellen. Het was werkelijk fantastisch om te mogen doen.

Iris over haar bruidsfotografie

“Freek heeft geen plaatjes geknipt maar een dierbare weergave van onze mooiste dag vastgelegd. Wij zijn super blij met het eindresultaat.”

Iris

Bruidsfotografie van Iris en Ruud

Het werd overigens nog later die dag, omdat ik er onderweg naar huis halverwege achter kwam dat ik mijn acculader met 2 accu’s nog op de locatie in het stopcontact had zitten. Kan gebeuren na zo’n lange dag. Toch maar besloten om om te draaien en ze te gaan halen ;-)

Maar wat een dag en bijzondere momenten waren het. Zo had Ruud als een verrassing ’s ochtends een fles champagne met een lief briefje naar Iris gestuurd. Ook had Iris voor al haar vriendinnen een leuk cadeautje gekocht. Deze verrassingen zorgde voor vele mooie emoties.

Bij de first look werden er vanaf het balkon rozenblaadjes gestrooid.

Waren er prachtige speeches en live muziek tijdens de ceremonie, waarbij opa de ringen kwam brengen. Een erg bijzonder moment.

Tijdens de borrel was er een dj met saxofonist, een live painter en een 360graden photobooth. Ondertussen was de kerk omgebouwd voor een werkelijk fantastisch gestyled diner waarna de band en dj helemaal los gingen en de light sticks door de lucht vlogen. Was het een uitdaging jazeker, waar wel eentje om met beide handen aan te pakken.

Iris en Ruud onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!