Bruidsfotografie – Sheilah en Ruben

De bruiloft van Sheilah en Ruben had als super gaaf thema; festival. Er was werkelijk overal aan gedacht om er een onvergetelijke dag van te maken. Zo waren er een gezellige stretchtent, foodtrucks, cocktailcaravan (met een hele lekkere mocktail sunbreeze) en een dj op wielen.  Het zorgde voor een hele leuke, relaxte en ongedwongen sfeer. Op een hele bijzondere locatie.

Leuk was ook dat Sheilah en Ruben de getting ready gewoon samen deden en elkaar hielpen met aankleden. Ook gingen we naar verschillende locaties om foto’s te maken. Maar door al dat rijden was op een gegeven moment de benzinetank van de trouwauto leeg. Je raadt het waarschijnlijk al, het werden unieke foto’s bij het tankstation. Ook de foto’s die maakten bij het Energiehuis in Dordrecht waren ook zeer de moeite waard. Wat een toffe locatie was dat.

De ceremonie vond plaats op het dak van het Fort en precies op het moment van de kus trokken zich donkere wolken samen en kwam de zegening uit de lucht. Dat werd rennen naar de strechtent die beneden voor ons klaar stond. Daar volgde het tekenen van akte. Echter niemand wist wie de getuigen waren totdat ze van het bruidspaar een pennendoos met hun naam erop kregen. Wat een ontzettend origineel idee. Daarna ging de BBQ aan, de foodtrucks open en barste het feest los.

Toen de dag er alweer bijna voorbij was zagen we nog een hele gave zonsondergang. Daarop besloten we om opnieuw naar het dak van het fort te gaan om de dag af te sluiten met een paar gave foto’s van het bruidspaar.

Sheilah en Ruben onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Ruben over zijn bruidsfotografie

“Freek is een vakman! Hij beweegt zich op je bruiloft alsware een vriend van de familie, alleen met twee camera’s om z’n nek. Geduldig, flexibel, met heldere adviezen, en leuke of spontane ideeën nam hij de tijd voor onze wensen en alle foto momenten op de dag van de bruiloft. Onmerkbaar weet hij intieme momenten vast te leggen. Ook wij hebben genoten van zijn inbreng en vooral de prachtige foto’s na afloop. Onze dank is groot!!”

trouwen bij fort bakkerskil
Ruben

Bruidsfotografie van Sheilah en Ruben