Bruidsfotografie – Cindy en Leon

Wat maakt een bruiloft bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand zo bijzonder? Wist je dat op dit historische kasteel allerlei beroemde figuren over de vloer kwamen zoals Zonnekoning Lodewijk XIV en Napoleon? Het leuke bruidspaar Cindy en Leon was dus in goed gezelschap voor hun bruiloft op deze prachtige plek. Maar voordat het zover was begon de dag bij de bruid en bruidegom thuis. Hier was de getting ready en ook de first look in hun hele mooie tuin. En terwijl ik bij ze thuis aan het fotograferen was viel me iets op. Er hing een heel mooi kunstwerk aan de muur. Bij het zien hiervan sloeg mijn fotobrein helemaal op hol. Hier wilde ik iets mee doen en opeens wist ik het. Het resultaat vind je bij de foto’s.

De ceremonie vond plaats in de prachtige kasteeltuin van het Witte Kasteel. Waar ik weer veel mooie emoties heb mogen vastleggen. Hierna was er een hele gezellige informele borrel waarbij de bruid en haar dochter nog wat speciale moves uit de kast haalden. Van deze momenten word ik altijd erg blij en leg ik dan ook graag vast. Daarna nog even de tuin van het kasteel in om foto’s te maken met het bruidspaar. Na een lekker diner was het tijd voor het feest en hebben we de dag afgesloten met een knalfoto.

Cindy en Leon onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Cindy over haar bruidsfotografie

“We hebben Freek gevonden via een Trouw-site en hij reageerde heel snel en enthousiast. Na het eerste gesprek waren we meteen overtuigd. Wij wilde graag héle spontane foto’s en die hebben we gekregen. Freek is zeer punctueel, een echte vakman. Wij hebben ons vanaf het eerst moment tot en met de bruiloft geen moment zorgen gemaakt over de foto’s. Dit bleek volkomen terecht. Van onze prachtige dag, hebben we nu ook prachtige foto’s!!

trouwen bij het witte kasteel
Cindy

Bruidsfotografie van Cindy en Leon