Bruidsfotografie – Manja en Arnoud

Wanneer de ochtend van de bruiloft begint met een warme omhelzing van de bruidegom aan zijn ouders dan weet je wat voor dag het wordt.  Een dag vol met echte emoties en echte momenten. Zo kreeg de bruid ’s ochtends als verrassing van een vriendin een cadeautje onder het motto something old, something new, something borrowd, something blue. Ook had het bruidspaar ervoor gekozen om de vader van de bruid de ceremonie te laten leiden en werden er mooie geloften tegen elkaar uitgesproken. Tijdens de borrel was er een band die speciaal voor het bruidspaar een nummer had geschreven waarop werd gedanst. Het diner werd geopend met een mooie speech en zat nog vol verrassingen. ’s Avonds nog even naar buiten gesneakt voor wat foto’s en daarna volop feest gevierd.

Manja en Arnoud onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Arnoud over zijn bruidsfotografie

“We vonden Freek Nagtzaam (Platimo Bruidsfotografie) in een NRC artikel waar hij werd omschreven als een van de beste bruidsfotografen ter wereld. Alles wat in het artikel stond bleek meer dan waar!

Freek was al betrokken in de voorbereidingsfase van onze bruiloft op slot Doddendael. Tijdens de dag zelf wist Freek precies wie hij voor zijn camera had en was hij altijd op het juiste moment op de juiste plek zonder dat wij en onze gasten het door hadden. Freek heeft letterlijk iedereen met een spontane glimlach of spontane emotie op verbluffende foto’s vastgelegd. Ook na de bruiloft heeft hij ons op een prettige manier betrokken en zijn we samen gekomen tot ons droomalbum!

Freek we laten eigenlijk nooit reviews achter maar voor jou maken we graag een uitzondering. Nogmaals dankjewel dat je onze onvergetelijke dag op zo’n prachtige manier hebt vereeuwigd! Wij konden ons geen betere fotograaf wensen!”

trouwen bij slot doddendael ewijk
Arnoud

Bruidsfotografie van Manja en Arnoud