Bruidsfotografie – Beatrijs en Stefan

Hoe krijg je een bijzondere first look? Daar hadden Beatrijs en Stefan een erg mooi plan voor bedacht. Alle gasten mochten zich die ochtend verzamelen bij Villa Klein Heumen. Een prachtige locatie in een bosrijke omgeving op de grens van Nijmegen. Iedereen stond buiten te wachten op het bruidspaar. Echter niet het bruidspaar, maar alleen de bruidegom kwam in zijn rode VW kever aanrijden. Tot grote verbazing van alle aanwezigen. Vervolgens liep hij naar het midden van de oprijlaan om zijn bruid op te wachten. Want ook hij wist niet wat er ging gebeuren. Tot zijn grote verrassing kwam zijn zoon aangereden met en knal oranje scooter en zat de bruid achterop. Een ontzettend leuk idee en iets wat ik nog niet eerder had gezien.

Maar dit was niet de enige verrassing die dag. Ook was er live muziek en zang van de kinderen tijdens de ceremonie. Waren er mooie speeches en was het bankje waarop het bruidspaar tijdens de ceremonie zat niet zomaar een bankje. Maar een geheime opdracht voor alle gasten om dit van mozaiek te voorzien, zodat het aan het einde van de avond als cadeau aan het bruidspaar kon worden aangeboden. Ook de vreugdesprong aan het eind van de ceremonie door het bruidspaar wil ik niet onbenoemd laten. Tijdens het diner werd er als verrassing een mooi lied gezongen, maar een kleine gast vond het allemaal iets te lang duren en begon alvast aan het toetje. Het werd nog laat die avond met muziek uit een echte Platenbus.

Beatrijs en Stefan onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Beatrijs over haar bruidsfotografie

“Freek was de fotograaf bij onze bruiloft. We voelden ons al bij de kennismaking goed op ons gemak bij hem, wat we belangrijk vonden. Hij beloofde zijn uiterste best te doen voor de mooiste foto’s en dat heeft hij meer dan waargemaakt! Van begin tot het eind wist hij precies op de juiste momenten de dag te vangen: de omhelzing van vader en zoon voor aanvang van de dag, een uitwisseling van blikken met onze getuigen die hij vastlegde, emoties van de gasten bij uitspreken van onze beloftes, onze vreugdesprong aan het einde van de ceremonie, het kleine neefje dat alvast van het toetjes buffet snoept en geweldige foto’s van het feest op de dansvloer.  Iconische foto’s van ons op de mooie locatie, waar het geluk van afstraalt.  Hij werkt hard en doet alle moeite om te zorgen dat hij de foto’s maakt en het verhaal vertelt van je dag en tegelijkertijd is hij haast ‘onzichtbaar’, heel knap. We zijn enorm blij met het resultaat en bevelen hem van harte aan als bruidsfotograaf!

trouwen bij villa klein heumen
Beatrijs

Bruidsfotografie van Beatrijs en Stefan