trouwen in geldrop

Trouwen in Geldrop

Bruidsfotografie – Ingeborg en Dirk

Wat doe je in deze corona-tijd als de liefde voor elkaar zo sterk is dat je met elkaar wil trouwen, en toch graag een feest met alles er op en eraan wilt hebben?  Dan kies je er net als Ingeborg en Dirk voor om niet 1x maar 2x met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Hoe fijn is dat, kan je gewoon nog een keer je trouwjurk aan! Het is erg inspirerend om te zien dat bruidsparen inventief zijn en op een andere manier invulling geven aan hun bruiloft. Dit jaar was de ceremonie, taart en toost met familie thuis en volgend jaar gaan we het nog eens over doen met als klap op de vuurpijk groot feest op locatie met alle famlie en vrienden.

 

Ingeborg en Dirk onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

 

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op