Bruidsfotografie – Kirsten en Michael

In de vroege ochtend van 23 juni stapte ik samen met mijn second shooter Wietske op Schiphol in het vliegtuig om een bruiloft op wel een hele bijzondere locatie te gaan fotograferen. Na een paar uur vliegen kwamen we aan op het prachtige zon overgoten Zakynthos. Een eiland voor de Griekse kust waar het toen gemiddeld 35 graden was. We werden hartelijk onthaald door het aanstaande bruidspaar Kirsten en Michael. Ze lieten ons meteen alle mooie plekjes van het eiland zien.  De volgende ochtend begonnen we met de getting ready van Kirsten en Michael.

Kirsten wilde graag als verrassing voor Michael tijdens de getting ready ook een boudoirsessie doen. Een erg leuk idee. Na hiervan mooie foto’s te hebben gemaakt was het tijd voor de ceremonie. De taverne hiervoor lag boven op een bergtop en heeft een werkelijk fenomenaal uitzicht. Na prachtige woorden en een volmondig JA, barstte het feest ingeleid door Griekse dansers los. In de dagen erna volgde er nog en trash the dress shoot. Waarbij Kirsten en Michael bij zonsopkomst in hun trouwkleding de zee in gingen. Al met al een fantstische bruiloft.

Kirsten en Michael onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen en een ongeloofelijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Kirsten over haar bruidsfotografie

“Bij het zien van de foto’s op de website van Freek waren wij meteen zeer geïnteresseerd. Mooi, emoties en allemaal net wat anders dan een doorsnee trouwshoot. Het contact met Freek hebben wij als prettig ervaren. Freek beantwoord alle vragen en geeft zijn professionele mening.

Het was nog een onderneming om alles te regelen, want ons huwelijk was op Zakynthos (Grieks eiland), maar Freek ging graag het avontuur met ons aan!

De dag van het huwelijk was heel bijzonder. Freek en Wietske hebben ervoor gezorgd dat wij weinig van hun aanwezigheid hebben gemerkt, met name tijdens de ceremonie. De gezondheid van een van onze dierbaren werd kritiek. Freek heeft ook deze momenten weten vast te leggen, waarbij hij heeft uitgelegd dat dit ook een onderdeel is van onze dag. Hij was dichtbij, maar toch op gepaste afstand. Bij het terug zien van de foto’s was het ook emotioneel en bijzonder om dit moment weer te zien. Het hoort er inderdaad bij!

De échte emoties en spontane acties zijn door de gehele dag vastgelegd. Twee dagen na de trouwdag hebben wij in alle vroegte een trash the dress shoot gedaan. Opnieuw komt Freek met leuke ideeën, maar luistert ook naar onze wensen. Op beide dagen bleek niets te gek te zijn! Bij Freek is zelfs the sky niet the limit. (Want ja, ik werd in de lucht gegooid en zelfs daar zijn geweldig grappige en leuke foto’s van!!)
Met smacht hebben wij zitten wachten op de foto’s. Het was genieten om alles te zien. Iedere foto vertelt een verhaal, en wel ons verhaal samen met onze dierbaren.

Naderhand hebben wij vier cadeau albums besteld en de kwaliteit is fantastisch.

Onze vrienden en familie hebben enthousiast gereageerd op de foto’s. Allemaal zeggen zij dat het originele prachtige kiekjes zijn.

Freek… heel erg bedankt dat je dit avontuur met ons bent aangegaan. Na het zien van jouw website waren de verwachtingen hoog. Je hebt het meer dan waargemaakt!!”

trouwen in griekenland
Kirsten

Bruidsfotografie van Kirsten en Michael