trouwen in griekenland

Trouwen in Griekenland, Zakynthos

Bruidsfotografie – Kirsten en Michael

In de vroege ochtend van 23 juni stapte ik samen met mijn second shooter Wietske op Schiphol in het vliegtuig om een bruiloft op wel een hele bijzondere locatie te gaan fotograferen. Na een paar uur vliegen kwamen we aan op het prachtige zon overgoten Zakynthos. Een eiland voor de Griekse kust waar het toen gemiddeld 35 graden was. We werden hartelijk onthaald door het aanstaande bruidspaar Kirsten en Michael. Ze lieten ons meteen alle mooie plekjes van het eiland zien.  De volgende ochtend begonnen we met de getting ready van Kirsten en Michael. Kirsten wilde graag als verrassing voor Michael tijdens de getting ready ook een boudoirsessie doen. Een erg leuk idee. Na hiervan mooie foto’s te hebben gemaakt was het tijd voor de ceremonie. De taverne hiervoor lag boven op een bergtop en heeft een werkelijk fenomenaal uitzicht. Na prachtige woorden en een volmondig JA, barstte het feest ingeleid door Griekse dansers los. In de dagen erna volgde er nog en trash the dress shoot. Waarbij Kirsten en Michael bij zonsopkomst in hun trouwkleding de zee in gingen. Al met al een fantstische bruiloft.      

 

Kirsten en Michael onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen en een ongeloofelijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

 

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op