Bruidsfotografie – Shruti en Lucas

Een bruiloft in het Wereldmuseum in Rotterdam heeft iets speciaals. Het is een museum met een wereldomvattende collectie. Hierdoor legt het een verbinding  tussen allerlei verschillende culturen. Dit was dan ook de ideale plek voor de multiculturele bruiloft van Shruti en Lucas.  Compleet met een Nederlandse en een Indiase ceremonie.

Maar voordat het allemaal zover was gingen we eerst naar het Calandmonument aan de veerkade in Rotterdam. Dit is een prachtige monumentale fontein waar Shruti en Lucas hun first look moment hadden. Gelukkig had de bruid 2 assistenten bij zich die haar mee konden helpen met haar prachtige mooi lange jurk en sluier. Daarna was het tijd om wat foto’s te maken in het Wereldmuseum. We hadden geregeld dat we ook in de ruimten van de tentoonstellingen foto’s mochten maken. Een ideale gelegenheid om lekker creatief los te gaan. En natuurlijk moesten we ook even naar de plaatselijke toko voor wat hilarische foto’s ;-)

Toen was het tijd om ons op te maken voor niet 1, maar 2 ceremonies! Zeer bijzonder allemaal. We begonnen met de Nederlandse ceremonie, de toost en taart, mooie speeches, de opening dans en een deel van het feest. Hierna was het tijd voor de Indiase ceremonie. Deze had een aantal zeer mooi rituelen. Zo gaven de ouders elkaar een bloem. Op die manier verwelkomen de families elkaar in hun leven. Maar ook deden de bruid en bruidegom elkaar een mala, bloemslinger om. Dit ging niet zonder slag of stoot, omdat het symbool staat voor het feit dat het niet makkelijk is om iemand uit te kiezen voor het leven. Er mooi om te zien allemaal.

Tot slot barstte voor de 2de keer het feest los, maar deze keer ging de muziek door tot in de late uurtjes.

Shruti en Lucas onwijs dankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Shruti over haar bruidsfotografie

“Freek is een buitengewoon getalenteerde bruidsfotograaf. Wij hadden direct een klik met elkaar. Freek heeft onze wensen en onze persoonlijkheden uitstekend weten vast te leggen! Wij wilden spontane foto’s, waar de humor, emoties en ook de romantiek van afspatte. Hij is daarnaast erg creatief geweest met het gebruik maken van de ruimtes. Wij raden Freek dan ook ten zeerste aan! Hij weet, zoals zijn bedrijfsnaam het al zegt, de juiste plaats, tijd en het moment vast te leggen. Heel erg bedankt Freek, voor jouw enthousiasme en vakmanschap!

trouwen in het wereldmuseum rotterdam
Shruti

Bruidsfotografie van Shruti en Lucas