Bruidsfotografie – Mascha en Scott

Wat krijg je als je als Nederlandse vrouw lekker op ski vakantie in Oostenrijk gaat en daar een hele leuke Engelsman tegenkomt? Inderdaad, een fantastische bruiloft waarbij de hele Engelse familie naar Nederland overkomt om een gigantisch feest te vieren. Een bruiloft waarbij prachtige bridemaids, groomsman en zelfs honden aanwezig waren. Deze laatsten zorgden nog voor de nodige hilariteit toen tijdens de ceremonie een van de honden van het bruidspaar een kijkje ging nemen onder de trouwjurk van de bruid.

Mascha en Scott onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen en een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Scott over zijn bruidsfotografie

“Mascha en ik zijn in augustus 2019 getrouwd, we hadden zeer specifieke eisen en smaak en met 5 jaar planning veel druk om het perfect te hebben. Platimo (Freek) was erg meegaand met onze verzoeken en legde zelfs zijn eigen angsten opzij toen we tijdens onze ‘love shoot’ met highland koeien op de foto wilden. Hij werkte hard om onze ideeën samen te voegen met zijn eigen ideeën om een persoonlijke en individuele ervaring te creëren. We zijn erg blij met de ervaring en resultaten van het gebruik van Platimo als trouwfotograaf.”

bruidsfotograaf den bosch
Scott

Bruidsfotografie van Mascha en Scott