Bruidsfotografie – Jenny en Joey

Voor deze fantastische bruiloft met als thema;  “la vie est un festival” ging ik samen met mijn second-shooter Wietske een lang weekend naar het zonnige Grandrieux in Frankrijk.

Op vrijdag arriveerden alle gasten om hun tent, caravan of camper neer te zetten en was er een gezellig welkomstdiner.

Zaterdag begonnen we de dag met een gezamenlijk ontbijt waarna het tijd was voor hilarische groepsspelletjes. Na deze super gezellige ochtend was het tijd voor de prachtige emotionele ceremonie, de fotoshoot bij een chateau, een romantisch diner en een spetterend feest.

Jenny en Joey onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Inez over haar bruidsfotografie

“Als alleen het beste goed genoeg is voor jouw huwelijksdag, dus ook (of vooral…) voor wat betreft de fotografie: kies dan voor Freek. Foto’s vormen straks de tastbare herinneringen van De Grote Dag, dus als die 100% raak zijn, dan is dat ontzettend waardevol. Freek heeft oog voor detail én voor unieke, ontroerende en grappige momenten. Geen mierzoete pastel fotografie maar prachtige editorial-achtige stoere foto’s die indruk maken. De manier waarop Freek werkt is ook nog eens heel professioneel en prettig. Daadkrachtig, persoonlijk en vaak merk je helemaal niet dat hij de ene na de andere epische foto staat, zit of ligt (!) te schieten. We zijn ontzettend blij met de foto’s!! Twijfel niet en ga voor Freek!!

bruidsfotograaf rotterdam
Inez

Bruidsfotografie van Inez en Erin