bruidsfotograaf rotterdam

Trouwen in Rotterdam, Het Wereldmuseum

Bruidsfotografie – Inez en Erin

Voor de bruiloft van Inez en Erin mocht ik naar het prachtige Wereldmuseum in Rotterdam. Dit museum met een collectie van 83.000 objecten laat zien dat we op de verschillen na, allemaal hetzelfde zijn: mens. Een prachtige en inspirende omgeving voor een bruiloft. Inez begon haar getting ready met haar beste vriendinnen. Ook Erin begon de dag speciaal. Met een barbier die onder toeziend oog van zijn beste vrienden alles tot in de puntjes gereed maakte. Na een zeer mooie ceremonie met live piano muziek, stapten we met z’n allen op de rondvaartboot om over de Maas te gaan varen. Toen weer terug naar het Wereldmuseum voor een korte fotoshoot in de omgeving, het diner en een prachtig feest. 

 

Inez en Erin onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen en een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

 

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op