bruidsfotograaf rotterdam

Trouwen in Rotterdam

Bruidsfotografie – Elise en Casper 

Voor de bruiloft van Elise en Casper ging ik samen met mijn second shooter Wietske naar een van mijn favoriete plekjes van het land, Rotterdam. In de prachtige tuin van de Zweedse Zeemanskerk vond bruiloft plaats, maar omdat er slecht weer was voorspeld waren er tenten geregeld. Achteraf was dit maar goed ook, want er waren een paar grote hoosbuien waarbij helaas niet iedereen even droog bleef. Gelukkig klaarde het daarna snel op en gingen we met de boot naar locatie de Boompjes waar we werden opgewacht door een sambaband. Daar was een geweldig feest en sloten we de dag af met prachtige foto’s van het bruidspaar met de skyline van Rotterdam op de achtergrond.   

 

Elise en Casper onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen en een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

 

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op