Vraag en antwoord

De mooiste en meest betekenisvolle vraag die ik me kan bedenken: ‘Wil je met me trouwen?’. De eerste vraag die een nieuw hoofdstuk in je leven inluidt.

Ik krijg ook regelmatig vragen. Iets minder spannend weliswaar, desalniettemin heel belangrijk. Het betreft immers je bruiloft. Hieronder een overzicht van veelgestelde vragen. Schroom niet om tijdens een kennismaking hierop terug te komen.

Wat is de toegevoegde waarde van een loveshoot?

Dat kun je moeilijk in woorden vangen. Het is de proloog op je bruiloft. Een betere voorbereiding bestaat niet. De loveshoot is een once-in-a-lifetime ervaring, waar momenten gevangen worden die je altijd bij zullen blijven. Spontaniteit kun je niet afdwingen, maar wel een duwtje in de rug geven.

Poseren is niet mijn sterkste punt. Is een reportage dan wel iets voor mij?

Ik werk met de ‘Moments-of-life-aanpak’. Ik zal niet te veel ingaan op details, maar het effect is des te belangrijker. De camera vergeet je binnen de kortste keren. Dat is dus poseren zonder te poseren. Spontane foto’s zijn zo geschoten.

Is een hele dag fotograferen niet een beetje veel van het goede?

Een trouwalbum is een beeldverhaal. Zo’n verhaal is het mooist als het helemaal rond is. Denk aan de make-up van de bruid, de ceremonie, de receptie, de reportage, het diner en de feestelijke afsluiting. Laten we samen overleggen waar jij de nadruk op wil leggen.

Waarom jij als mijn fotograaf?

Veel fotografen zijn als huisartsen. Ze weten van heel veel een beetje. Ik ben een specialist en weet van een beetje heel veel. Bekijk mijn portfolio, want beelden zeggen altijd nog het meest.