Wedisson award gewonnen!

Fantastisch nieuws

Tijdens de bruiloft van Eliza en Wouter heb ik deze foto gemaakt. Twee mensen zo gelukkig en verliefd op elkaar, daar word ik vrolijk van. Omdat ik zo enthousiast was over deze foto heb ik ‘m ingestuurd naar Wedisson. Een internationale fotowedstrijd voor bruidsfotografen. Zo leuk om er dan ook nog een award mee te winnen. Dat is echt de kers op de taart. Zeker als je weet dat minder dan 5% van alle inzendingen een award wint.

Bij deze wil ik ook mijn andere collega fotografen feliciteren en natuurlijk Eliza en Wouter ontzettend bedanken dat jullie dit mede mogelijk gemaakt hebben!

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Sluit deze melding
Instellingen
Neem contact op