Wedisson award gewonnen!

Een bruidsfotografie award gewonnen

Gisteren kreeg ik een fantastisch bericht. Voor de eerste keer meegedaan met een internationale bruidsfotografie wedstrijd. Heb ik meteen een Wedisson Award gewonnen met deze foto van Nikkie en Rik.  Erg gaaf, want aan deze wedstrijd doen veel top fotografen mee en het is mijn allereerste bruidsfotografie award.

Na een ontzettend fijne recensie van Nikkie en Rik op The Perfect Wedding nu dus ook internationaal gewaardeerd. Leuk om te weten, deze foto is gemaakt in de prachtige tuin van kasteel Geldrop waar ik graag fotografeer. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van mijn unieke moments of live aanpak. Met als resultaat deze prachtige spontane foto.

Wil jij ook winnende foto’s van jullie bruiloft? Neem dan contact met me op.

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Sluit deze melding
Instellingen
Neem contact op