AWARD-WINNENDE

Professionele Bruidsfotograaf in Nijmegen

Een bruiloft in Nijmegen is een dag vol romantische momenten, maar ook onverwachte grappige gebeurtenissen. Deze mix van emoties en spontane momenten maakt elke trouwdag uniek en onvergetelijk.

Bruidsfotograaf Nijmegen
AWARD-WINNENDE

Professionele Bruidsfotograaf in in Nijmegen

Een bruiloft in Nijmegen is een dag vol romantische momenten, maar ook onverwachte grappige gebeurtenissen. Deze mix van emoties en spontane momenten maakt elke trouwdag uniek en onvergetelijk.

Tastbare herinnering

De lieve tranen van je moeder, je nichtje dat enthousiast een stuk taart wil, en grappige groepsfoto’s. Ook jullie bruiloft in Nijmegen zal vol spontane momenten zitten.

Als trouwfotograaf in Nijmegen leg ik al deze bijzondere momenten vast. Het trouwalbum wordt een compleet verhaal van jullie dag, precies zoals het was. Deze tastbare herinnering zal zelfs na 30 jaar nog steeds een warm gevoel geven.

Bekijk portfolio Nijmegen>

Één kans voor een perfect trouwalbum

We maken allemaal talloze foto’s en video’s, wat voor leuk materiaal zorgt. Maar waarom zou je nog een professionele bruidsfotograaf in Nijmegen inhuren?

Professionele foto’s voor in de huiskamer of een compleet trouwalbum kunnen niet zomaar door hobbyisten worden nagebootst. En de apparatuur van een professional is niet te vergelijken met consumenten camera’s. Daarnaast is ervaring ook cruciaal.

Met mijn opleidingen, 10 jaar ervaring, internationale awards en professionele apparatuur zorg ik ervoor dat er geen moment wordt gemist en alles perfect wordt vastgelegd. Eventuele technische problemen worden direct opgelost met back-up camera’s en accessoires. Zo krijgen jullie gegarandeerd het perfecte trouwalbum.

JOURNALISTIEKE FOTOGRAFIE
JOURNALISTIEKE FOTOGRAFIE

Geen held in poseren? Geen probleem. Een bruiloft is geen filmset of fotostudio. 

Met mijn journalistieke stijl vertel ik jullie verhaal zoals het echt was, met veel spontane momenten en enkele geposeerde groepsfoto’s. 

Willen jullie meer spektakel?

Overweeg dan een van de volgende opties:

Extra fotograaf
Wil je zeker weten dat geen moment onopgemerkt blijft? Met een tweede fotograaf worden nog meer speciale momenten vastgelegd.

Drone
Als trouwfotograaf in Nijmegen kan je ook kiezen voor unieke en spectaculaire luchtbeelden die je gasten zullen verrassen en een bijzondere toevoeging zijn aan je trouwalbum.

Film
De betoverende momenten van jullie bruiloft vastgelegd op film. Onze deskundige videografen maken cinematische herinneringen die jullie liefde vastleggen.

Nijmegen: De perfecte stad voor jullie Bruiloft

Nijmegen is een prachtige stad voor elke soort bruiloft. Elke keer dat ik er ben, word ik enthousiast van de talloze mogelijkheden.

Hier vind je een harmonieuze mix van moderne en klassieke elementen. Nijmegen biedt een veelzijdige en levendige achtergrond voor bruiloften, en in de omgeving zijn tal van mooie locaties te vinden.

Hoe ga ik te werk?

Voor de bruiloft: Ons eerste gesprek begint met een kennismaking, waarbij er ruimte is om jullie vragen en wensen te bespreken. We gaan echt op de dag inzoomen, zodat jullie steeds meer naar deze mooie dag toe kunnen leven.

Tijdens de bruiloft: Een maand voor de bruiloft ontvangen jullie tips en huiswerk van mij, die ervoor gaan zorgen dat we de nadruk kunnen leggen op echte momenten en emoties. Met deze aanpak hoef je niet steeds te poseren en te lachen naar de camera, maar krijg je wel de mooiste momenten van jullie dag op beeld.

Na de bruiloft: Jullie custom-made trouwalbum (fysiek en digitaal) bestaat uit geposeerde en spontane foto’s. Daarnaast kiezen jullie zelf het design, materiaal en bepalen we samen de opmaak van jullie album.

Meer weten over mijn werkwijze?

Wat zijn de kosten?

Spontane en liefdevolle bruidsfoto’s zijn onbetaalbaar. Toch is een goede inschatting van de kosten niet onbelangrijk. De uiteindelijke prijs stem ik af op jullie wensen: voor hoeveel uur willen jullie mij boeken? Willen jullie ook dronefoto’s? En een album? Cadeauboekjes? Etc.

Als trouwfotograaf heb ik mijn favoriete trouwlocaties in en rond Nijmegen. Benieuwd? Laten we samen de perfecte plek voor jullie speciale dag ontdekken.

Stuur mij een bericht en binnen 12 uur ontvang je van mij een reactie.

Award winnende bruidsfotografie

fearless award
wpja 2023
Masters Award Winner

Kim en Thomas

“Hij heeft echt passie voor zijn werk wat je overal terug ziet!”

Benieuwd wat andere bruidsparen van mijn foto’s vinden?

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 88 recensies
js_loader

Portfolio Nijmegen