AWARD-WINNENDE

Spontane bruidsfoto’s die jullie mooiste dag vertellen

Dé dag die jullie nooit vergeten. Helaas is die supermooie dag maar eenmalig. Er is dus ook maar 1 kans om de beste foto’s te maken van jullie bruiloft.

over bruidsfotograaf freek nagtzaam
AWARD-WINNENDE

Spontane bruidsfoto’s die jullie mooiste dag vertellen

Dé dag die jullie nooit vergeten. Helaas is die supermooie dag maar eenmalig. Er is dus ook maar 1 kans om de beste foto’s te maken van jullie bruiloft.

Stel je eens voor:

De binnenkomst van de bruid, het geven van de ringen, oma die een traan wegpinkt, of je nichtje die niet kan wachten tot de bruidstaart.

Het zijn de mooie en leuke momenten die je nooit zal vergeten, en daarom het liefst nog een keer wil zien.

Een paar weken later krijgen jullie het trouwalbum binnen en schrikken van het eindresultaat.

Jullie oom Henk heeft een paar leuke foto’s gemaakt, maar heeft ook vooral veel momenten gemist. En zijn consumentencamera die hij had gekocht bij de MediaMarkt heeft helaas ook niet geholpen …

Waarom zou jij mij inhuren?

Met mijn unieke fotografiestijl, 9 jaar aan ervaring, internationale awards, én duizenden euro’s aan investeringen in opleidingen, camera’s en accessoires, kan ik mezelf een fulltime journalistieke bruidsfotograaf noemen.

In tegenstelling tot je oom Henk en andere hobbyisten, weet ik precies hoe je de betekenisvolle en emotionele momenten goed op beeld moet vastleggen. Momenten waar zij nooit over zouden nadenken, maar ook momenten die jullie als bruidspaar die dag hebben gemist.

Geposeerde (groeps)foto’s zijn uiteraard ook erg leuk. Maar juist de meest spontane en emotionele momenten worden vaak gemist. Zonde, want een bruidsalbum moet een compleet verhaal van jullie mooiste dag zijn.

ECHTE MOMENTEN EN EMOTIES
ECHTE MOMENTEN EN EMOTIES

JOURNALISTIEKE STIJL

Met mijn journalistieke stijl van fotografie leg ik de nadruk op het fotograferen van echte momenten en emoties. Jullie bruiloft is geen fotoshoot, maar een échte dag met échte emoties.

Met mijn aanpak hoef je niet steeds te poseren en te lachen naar de camera, maar krijg je wel de mooiste momenten van jullie dag op beeld. Het bruidspaar en de gasten op de voorgrond, en ik blijf subtiel op de achtergrond.

Geposeerd of juist niet

Met kinderen kunnen hele spontane foto’s ontstaan. Als vader van 2 (jonge) kinderen weet ik precies hoe ik hier op moet anticiperen. Schattige en grappige kinderfoto’s behoren dan ook tot de mogelijkheden.

Natuurlijk is er ook tijd voor een aantal geposeerde foto’s. Een romantische hand-in-hand foto van het bruidspaar en een groepsfoto voor het gemeentehuis komen gewoon in het trouwalbum terecht.

Mijn advies is om samen vooraf een draaiboek te maken. Zo pak je altijd het mooiste licht van de dag, maar hebben jullie ook de meeste tijd voor de gasten.

Jullie custom-made trouwalbum (fysiek en digitaal) bestaat dus uit geposeerde en spontane foto’s. Daarnaast kiezen jullie ook zelf het design, materiaal en de opmaak van jullie eigen album.

Maartje

Maartje over Freek

“De tranen gleden over mijn wangen toen we de slideshow bekeken.”

Benieuwd wat andere bruidsparen van mijn foto’s vinden?

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 59 beoordelingen