Veelgestelde vragen

De mooiste en meest betekenisvolle vraag die ik me kan bedenken: ‘Wil je met me trouwen?’. De eerste vraag die een nieuw hoofdstuk in je leven inluidt.

 

Ik krijg ook regelmatig vragen. Iets minder spannend weliswaar, desalniettemin heel belangrijk. Het betreft immers je bruiloft. Hieronder een overzicht van veelgestelde vragen. Schroom niet om tijdens een kennismaking hierop terug te komen.

Moeten we poseren?

Met mijn journalistieke fotografiestijl vang ik de momenten zoals ze zijn. Tijdens de reportage gaan we met mijn ‘Moments-of-life-aanpak’ te werk waarbij  je de camera binnen no time zal vergeten. Het is poseren zonder te poseren. Spontane foto’s zijn zo geschoten.

Kan je de hele dag fotograferen?

Een trouwalbum is een beeldverhaal. Zo’n verhaal is het mooist als het helemaal rond is. Denk aan de make-up van de bruid, de ceremonie, de receptie, de reportage, het diner en de feestelijke afsluiting. Laten we samen overleggen waar jij de nadruk op wil leggen.

Ben je nog beschikbaar?

Wil je zeker weten dat ik jullie bruiloft kan fotograferen boek mij dan zo vroeg mogelijk. Op dit moment word ik ongeveer 1 jaar van te voren geboekt. Trouwen jullie op een populaire datum (bijvoorbeeld 10-10-2020) dan wordt dit jaar gemiddeld 2 jaar van te voren vastgelegd.

Waarom jij als mijn fotograaf?

Veel fotografen zijn als huisartsen. Ze weten van heel veel een beetje. Ik ben een specialist en weet van een beetje heel veel. Bekijk mijn portfolio, want beelden zeggen altijd nog het meest.