Bruidsfotografie – Margot en Arjan

Op een prachtige woensdag en populaire trouwdatum 20-04-2024, gaven Margot en Arjan elkaar het ja-woord op een van de meest geliefde trouwlocaties van Nederland; Kasteel Maurick in Vught. Deze dag bewees eens te meer dat iedere bruiloft uniek is en dat ieder bruidspaar het op zijn eigen manier de dag plant.

De dag begon met Margot in de sfeervolle Heymkamer waar ze zich klaarmaakte voor de dag. Deze mooie kamer zorgde voor de perfecte achtergrond voor de prachtige foto’s van haar trouwjurk. Ondertussen bereidde Arjan zich voor in de toepasselijke Herenkamer, een perfecte ruimte voor zijn stijlvolle outfit.

Na de voorbereidingen vond de first look plaats bij de mooie brug voor het kasteel. De spanning en blijdschap waren duidelijk voelbaar bij iedereen. De ceremonie  vond plaats in de serre en was een prachtige mix van emotie en humor. De trouwambtenaar vertelde anekdotes over het paar die iedereen aan het lachen maakten. Maar ook had het bruidspaar mooie woorden voor elkaar.

Na de ceremonie werd er een uitgebreide driegangenlunch geserveerd in de Van Lanschotkamer. De speeches tijdens de lunch waren zowel ontroerend als hilarisch. Na de lunch barstte het feest los. De band speelde fantastisch en had leuke interactie met de gasten. Hierdoor was de dansvloer als snel gevuld met feestvierders. Ook de photobooth was een groot succes, met een overvloed aan grappige props die zorgden voor hilarische foto’s.

De dag werd afgesloten met een uitgebreid diner. Terwijl de gasten hiervan genoten nam ik het bruidspaar nog even naar buiten voor een paar fantastische avond foto’s.

Het was fantastisch om deel uit mogen maken van deze mooie dag.  Margot en Arjan onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Arjan over zijn bruidsfotografie

“Top foto’s van een professionele fotograaf! Onze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt en we zijn heel blij met de foto’s van onze bruiloft in april 2024. Veel spontane foto’s waar we niet eens door hebben gehad dat de fotograaf in de buurt was. We vonden het heel prettig hoe we voorbereid werden op de grote dag en alle tips die we van tevoren kregen. Ook waren we heel blij dat de preview en oplevering van de foto’s toch vrij snel zijn gegaan.

trouwen kasteel maurick
Arjan

Bruidsfotografie van Margot en Arjan