Bruidsfotografie – Nikki en Peter

De sfeer bij de bruiloft van Nikki en Peter zat er ’s ochtends vroeg al meteen in. Het begon allemaal met de getting ready van Peter en zijn vrienden. Lachen, grappen, stropdas keuzes en de typische spanning die in de lucht hangt op zo’n bijzondere dag. De mannen hadden het duidelijk naar hun zin en ik als fotograaf kon de energie door mijn lens voelen.

Ondertussen was Nikki in het Wereldmuseum begonnen met haar getting ready waarna er een emotionele first look met haar vader was.  Wat een ontroerende gebeurtenis was dat. Er waren tranen van geluk en trots. De liefde en de band tussen vader en dochter spatte ervan af.

Peter en zijn vrienden maakten vervolgens een spectaculaire entree bij het Wereldmuseum door met de watertaxi te komen. Een stoere manier om je bruiloft te beginnen en het paste perfect bij de vibe van de stad. Hierna was de firstlook tussen bruid en bruidegom. De manier waarop naar elkaar gekeken en gelachten werd, de liefde straalde ervan af.

De ceremonie was al net zo mooi. De bruidegom werd weggegeven door zijn moeder en de bruid door haar vader. Mooi om te zien hoe beide families betrokken waren. Er werden vele mooie woorden gesproken en menig traantje gelaten. Na de ceremonie was er een gezellige borrel en grappige speeches, inclusief honkbalknuppel die vader had om zijn dochter te beschermen, maar ook het befaamde schoenenspel waarbij ik de vraag over de airfryer nooit meer zal vergeten…

Ook tijdens het diner werd waren er mooie speeches, en werd er lekker gek gedaan. Iets waar ik met mijn fotocamera boven op zat. Toen ik het zachte avondlicht van de ondergaande zon zag, zijn we snel naar buiten zijn gegaan voor een paar prachtige foto’s met de skyline van Rotterdam op de achtergrond. Als perfecte afsluiter van de dag was er het feest en werd het nog erg laat en gezellig.

Nikki en Peter onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Nikki over haar bruidsfotografie

“Toen we Freek voor het eerste ontmoetten op de open dag van onze trouwlocatie, wij zijn foto’s zagen en zijn blik op trouwfotografie bespraken, wisten we eigenlijk gelijk dat dit een match zou zijn. Nu we de foto’s hebben ontvangen ben ik zo ontzettend blij en dankbaar dat we Freek hebben gevonden om al deze mooie momenten vast te leggen. Het is werkelijk waar de dag weer helemaal herbeleven en versteld staan van hoe Freek al deze mooie momenten zo goed heeft kunnen vastleggen. Ook op de dag zelf was het heel fijn, we hadden kort overleg als het nodig was ivm het weer en de foto’s buiten en Freek bewoog zich als een ninja door de ruimte, wij hadden amper door dat hij er was om alles vast te leggen. Als je op zoek bent naar een fotograaf die juist de momenten op zoekt om vast te leggen en allerlei leuke truucjes heeft om geen enkele foto stijfjes te laten zijn dan moet je 100% bij Freek zijn!! Freek, we zijn je ontzettend dankbaar voor jouw kunsten want nu kunnen we onze dag altijd blijven herbeleven.

trouwen wereldmuseum rotterdam
Nikki

Bruidsfotografie van Nikki en Peter