Bruidsfotografie – Annemieke en Han

Het was een frisse ochtend in het prachtige Ewijk, waar het sprookjesachtige Slot Doddendael zich voorbereidde op de bruiloft van Annemieke en Han. Stylisten, visagist, kapper en ceremoniemeester waren druk bezig om alles en iedereen op z’n mooist te krijgen. Het geluid van de lachende kinderen, het geritsel van jurken en het geklets van familie en vrienden vulde de gangen.

In een van de sfeervolle kamers van het slot was Han, de bruidegom, bezig met het aankleden van zijn twee zoontjes. Met geduldige handen hielp hij de jongens hun kleine kostuumpjes aantrekken. Het waren de eerste momenten van de grote dag die voor hen lag. Aan de andere kant van het slot was Sophie omringd door haar moeder, broers en vriendinnen. Het was een emotioneel begin van de dag; bij het opdoen van de make-up rolden de eerste tranen over de wangen van de aanwezigen.

Bij de ceremonie werd Annemieke door haar vader naar voren begeleid. Een intiem en dierbaar moment, waarbij de hele zaal ademloos naar zat te kijken. Het geluid van een harpiste zweefde door de lucht, zacht en betoverend. Han keek vol bewondering naar zijn aanstaande vrouw, hun ogen vol liefde op elkaar gericht.

De ceremonie was prachtig, maar een paar kinderen hadden iets aders ander in petto. Terwijl de gasten lachten en ouders zenuwachtig achter hun kinderen aan gingen, zorgde het voor leuke onverwachte momenten, waarbij er zelfs een verrekijker tevoorschijn kwam. De geloften die Annemieke en Han voor elkaar hadden geschreven, waren oprecht en vol emotie. Er werd gelachen en er werden tranen weggepinkt. Elk woord droeg de belofte van een toekomst vol liefde en avontuur.

Na de ceremonie werd er getoost op het bruidspaar en ging er zelfs een gast gestrekt op de grond.  Vervolgens was er een heerlijk diner met zowel hilarische als ontroerende speeches van vrienden en familie. Er waren sketches die de hele zaal deden schateren van het lachen, gevolgd door momenten waarop de emoties de overhand namen en er weer wat traantjes vloeiden. Het was een perfecte balans tussen humor en ontroering.

En toen brak het feest los onder begeleiding van een fantastische band. Iedereen ging los op de dansvloer. De muziek, de lichten, de energie – alles viel samen in een spetterende finale van een onvergetelijke dag. Annemieke en Han, stralend in het midden van hun geliefden, keken elkaar met een glimlach aan: hun huwelijk begon precies zoals ze het hadden gewenst, met liefde en een hoop plezier.

De dag bij Slot Doddendael zal voor iedereen die erbij was nog lang in het geheugen blijven als een dag vol warme herinneringen en oprechte momenten.

Annemieke en Han onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Annemieke over haar bruidsfotografie

“Onze bruiloft was een prachtige en heerlijke dag, welke voorbij is gevlogen! En wat ben ik ontzettend blij dat Freek van elk belangrijk moment daarvan een prachtige foto heeft gemaakt! Freek was steeds op het juiste moment op de juiste plaats, en heeft een superleuke manier om het moment vast te leggen. Ook de andere kleine momentjes van onze kinderen, ouders en gasten zijn vastgelegd, een herinnering voor het leven. Enorm bedankt Freek, deze foto’s zullen wij altijd koesteren.

trouwen slot doddendael
Annemieke

Bruidsfotografie van Annemieke en Han