Freek Nagtzaam wint Bruidsfoto Award

Voor Digifoto Pro op 17 September 2024

Freek Nagtzaam heeft de felbegeerde Bruidsfoto Award 2024 gewonnen in de categorie ‘Bruidegom’ tijdens een spectaculaire uitreiking op 16 september j.l. De Bruidsfoto Awards worden jaarlijks georganiseerd door het gerenommeerde tijdschrift Bruid & Bruidegom, een van de meest vooraanstaande bladen op het gebied van bruidsfotografie in Nederland.

De winnende foto werd geselecteerd uit meer dan 800 inzendingen, waarbij het publiek een belangrijke rol speelde. Nadat een professionele jury de topfoto’s selecteerde, was het aan het publiek om op hun favoriete foto’s te stemmen. De foto van Freek Nagtzaam ontving de meeste stemmen in de categorie ‘Bruidegom’, wat hem de felbegeerde award opleverde.

Award winnende Bruidsfoto

De foto waarmee Freek de award heeft gewonnen in de categorie bruidegom legt een hilarisch moment vast. Freek over de foto; “Tijdens de ceremonie zag ik dat de bruidegom interactie zocht met zijn hond. Dat hield uiteraard in de gaten, toen dit gebeurde was dat erg grappig. Voor dit moment had ik hooguit enkele seconden.

(tekst loopt door onder de foto)

Bruidsfoto Award 2024 in de categorie Bruidegom gewonnen

Trots op Bruidsfoto

“Ik ben ontzettend vereerd met deze prijs. Het vastleggen van deze speciale momenten is wat mijn passie drijft en om dan erkenning te krijgen van zowel jury als het publiek, maakt dit extra bijzonder.”

Bruidsfoto Awards

De Bruidsfoto Awards biedt bruidsfotografen een platform om hun meest unieke en creatieve werk te tonen aan een breed publiek. Na de 4de nominatie op een rij is het een enorme eer om de award nu daadwerkelijk gewonnen te hebben. Het is een erkenning van mijn werk en laat zien dat mijn visie en stijl gewaardeerd worden. Het stimuleert me om door te gaan met het maken van foto’s van echte momenten en emoties.

Dit artikel verscheen eerst op Digifotopro.nl, op 17 september 2024.