AWARD-WINNENDE

Professionele Bruidsfotograaf in Den Bosch

De locatie, de jurk, de gastenlijst… de voorbereidingen op jullie grote dag liegen er niet om.

En als de grote dag eenmaal daar is, wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk laten vastleggen

AWARD-WINNENDE

Professionele Bruidsfotograaf in Den Bosch

De locatie, de jurk, de gastenlijst… de voorbereidingen op jullie grote dag liegen er niet om.

En als de grote dag eenmaal daar is, wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk laten vastleggen

Jullie mooiste dag vastgelegd

Er is maar één kans om de mooiste en meest spontane foto’s van de bruiloft te maken. Een trouwalbum is een dierbare herinnering die het verhaal van jullie bruiloft vertelt.

Als bruidsfotograaf weet ik op het juiste moment de leukste en meest emotionele momenten vast te leggen. Geen moment wordt gemist, zodat het trouwalbum een “compleet verhaal” wordt.

Een fantastische herinnering aan de mooiste dag voor de rest van jullie leven.

Bekijk portfolio Den Bosch >

Iedereen kan toch een foto maken?

Er komen ongetwijfeld mensen op de bruiloft die graag foto’s maken. Maar bruidsfotografie is wat anders dan vakantiekiekjes. Geposeerde foto’s zijn leuk, maar het zijn juist de spontane en emotionele momenten die ertoe doen.

Als journalistieke bruidsfotograaf ben ik in mijn achterhoofd altijd bezig met het verhaal achter een foto. De nadruk ligt op echte momenten en emoties. Momenten waar anderen niet aan denken leg ik vast.

Het luxe bruidsalbum wordt zo een compleet verhaal van jullie mooiste dag, met momenten die jullie als bruidspaar zelf misschien gemist hebben.

IN EN RONDOM DEN BOSCH
IN EN RONDOM DEN BOSCH

DE MOOISTE FOTOLOCATIES

Als echte Bosschenaar heeft Den Bosch en omgeving geen geheimen voor mij. Ik fotografeer graag op de mooiste plekjes in en rondom de stad. Trouwen jullie bij Kasteel Heewswijk, Kasteel Maurick of Landgoed Huize Bergen? Stuk voor stuk prachtige locaties waar ik eerder mooie trouwreportages deed.

Ook in het centrum van Den Bosch zijn er schitterende locaties voor de mooiste foto’s. Welke plek in de stad is waardevol voor jullie? Hebben jullie bijvoorbeeld bijzondere herinneringen aan de Binnendieze? En willen jullie er na de plechtigheid met genodigden een boottocht maken? Het kan allemaal.

Jullie kiezen de locatie, ik zorg er voor dat ik daar de mooiste momenten vastleg.

Trouwfotograaf in Den Bosch inhuren?

Als bruidsfotograaf zorg ik ervoor dat geen moment tijdens jullie trouwdag wordt gemist. Jullie krijgen een album samengesteld naar jullie wens. Het neemt je keer op keer mee terug naar de mooiste dag.

Wil je weten of ik de juiste trouwfotograaf ben voor jullie bruiloft? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jullie trouwalbum.

Award winnende bruidsfotografie

fearless photographers
bruidsfotograaf den bosch
Masters Award Winner
bruidsfoto award 2021

Nikkie en Rik

“Hij heeft de essentie van de bruiloft weten te vangen in de foto’s. Het trouwalbum geeft mooi het verhaal van de dag weer.”

Benieuwd wat andere bruidsparen van mijn foto’s vinden?

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 59 beoordelingen