Bruidsfotografie – Yang en Chun

Al vele jaren fotografeer ik bruiloften en heb ik veel dingen meegemaakt, maar een Chinese bruiloft dat was nieuw voor mij.  De bruiloft van Yang en Chun kende dan ook veel tradities waar ik bekend mee ben geraakt. Zo waren er diverse Chinese symbolen opgehangen, was er een mooie theeceremonie en hadden we mysterie van de rode enveloppen. In China is rood de kleur die geluk symboliseert en mensen moet beschermen.

Door het geven van een rode envelop geef je de gelukwensen aan het bruidspaar. Weer wat geleerd.

Yang en Chun onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen en een ongeloofelijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Chun over zijn bruidsfotografie

“Freek is echt bekwaam. En weet hoe je op een snelle manier leuke momenten kunt vastleggen. En de scène op sommige foto’s, het zou nooit in me opkomen om ernaar te kijken vanuit deze hoek.

bruidsfotograaf eindhoven
Chun

Bruidsfotografie van Yang en Chun