bruidsfotograaf eindhoven

Bruidsfotograaf Eindhoven, Kasteel Heeze

Bruidsfotografie – Yang en Chun

Al vele jaren fotografeer ik bruiloften en heb ik veel dingen meegemaakt, maar een chinese bruiloft dat was nieuw voor mij.  De bruiloft van Yang en Chun kende dan ook veel tradities waar ik bekend mee ben geraakt. Zo waren er diverse chinese symbolen opgehangen, was er een mooie theeceremonie en hadden we mysterie van de rode enveloppen. In China is rood de kleur die geluk symboliseert en mensen moet beschermen. Door het geven van een rode envelop geef je de gelukswensen aan het bruidspaar. Weer wat geleerd. 

Yang en Chun onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen en een ongeloofelijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

 

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op