bruidsfotograaf eindhoven

Bruidsfotograaf Geldrop, Kasteel Geldrop

Bruidsfotografie – Loes en Bert

’s Ochtends kwam ik aan bij het versierde huis van de ouders van Loes. Je zag aan alles dat de moeder van Loes veel tijd en energie had gestoken in het versieren van de tuin. Na de getting ready van Loes kwam Bert haar in een mooie oude Volvo ophalen. Ook hem was de versiering opgevallen en had hier hele snode plannen mee. Na de first look en de lekkere lunch gingen we alvast wat foto’s maken in de tuin. Bert had echter een speld bij zich waarmee hij één ballon door mocht prikken. Je raad het al, daar bleef het niet bij. Uiteindelijk lag de hele tuin onder de confetti.  Na deze spontane actie gingen we naar het prachtige Kasteel Geldrop voor de ceremonie en het feest.

 

Loes en Bert onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herhinneringen te fotograferen en een ongeloofelijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op