Bruidsfotografie – Dionne en Robert

Toen ik Dionne en Robert leerde kennen waren ze nog niet op zoek naar een bruidsfotograaf. Na het zien van mijn foto’s en een fijn kennismakingsgesprek besloot dit leuke stel om mij te boeken. De locatie was nog niet bekend, maar een paar weken later verrasten ze mij met één van de mooiste en populairste locaties van Nederland. Het prachtige Klooster Bethlehem in Haren. In de sfeervolle kapel gaven Dionne en Robert elkaar het JA-woord en in de schitterende tuin met groot terras vond de toost plaats. In de geweldig mooie zalen vond het diner en feest plaats. Kortom het was een fantastische dag waarbij ik weer veel leuke momenten heb mogen fotograferen.

Dionne en Robert onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen en een ongeloofelijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Dionne over haar bruidsfotografie

“Eigenlijk waren wij nog niet op zoek naar een fotograaf maar ontmoeten wij Freek bij een trouwlocatie, er was meteen een klik. De foto’s die hij liet zien waren erg mooi en vooral bijzonder. Het contact verliep erg soepel voor, tijdens en na de bruiloft. Uiteindelijk hadden wij de fotograaf eerder dan de locatie! Freek heeft ons geadviseerd qua mogelijkheden omtrent de fotografie voor de keuze van de locatie, dit was erg prettig! De foto’s die hij gemaakt heeft zijn schitterend. Buiten de standaard foto’s die (bijna) alle bruidsparen laten schieten, weet hij de bijzondere momenten vast te leggen. Doordat deze foto’s spontaan zijn zijn ze stuk voor stuk uniek en geven ze de sfeer van de bruiloft exact weer. Door de manier van fotograferen heb je op sommige momenten geen eens door dat er foto’s gemaakt worden! Al met al een echte aanrader. Freek is een fijne fotograaf om mee te werken, rustig, spontaan en zeer behulpzaam.”

bruiloft Klooster Bethlehem
Dionne

Bruidsfotografie van Dionne en Robert