bruiloft Klooster Bethlehem

Bruidsfotograaf Haren, Klooster Bethlehem

Bruidsfotografie – Dionne en Robert

Toen ik Dionne en Robert leerde kennen waren ze nog niet op zoek naar een bruidsfotograaf. Na het zien van mijn foto’s en een fijn kennismakingsgesprek besloot dit leuke stel om mij te boeken. De locatie was nog niet bekend, maar een paar weken later verrasten ze mij met één van de mooiste en populairste locaties van Nederland. Het prachtige Klooster Bethlehem in Haren. In de sfeervolle kapel gaven Dionne en Robert elkaar het JA-woord en in de schitterende tuin met groot terras vond de toost plaats. In de geweldig mooie zalen vond het diner en feest plaats. Kortom het was een fantastische dag waarbij ik weer veel leuke momenten heb mogen fotograferen. 

 

Dionne en Robert onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen en een ongeloofelijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

 

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op