Bruidsfotografie – Wendy en Niels

Iedere bruiloft is bijzonder en heeft unieke momenten. Dit was zeker ook van toepassing op de bruiloft van Niels en Wendy waarvoor ik  weer naar het prachtige Kasteel Heeswijk mocht gaan. Na een zeer mooie en emotionele ceremonie liep het kersverse bruidspaar door een militaire erehaag naar de tuin van het kasteel. Waar tot ieders verrassing drie F16’s overvlogen om Niels en Wendy te feliciteren met hun huwelijk. Wat ontzettend gaaf om mee te maken. Weer een vinkje op mijn bucketlist gezet. Na dit moment was het tijd om te proosten en had zoonlief wel heel veel zin in een stukje taart. Daarna werd er nog tot in de late uurtjes gefeest.

Niels en Wendy onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herhinneringen te fotograferen en een ongeloofelijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar

Niels over zijn bruidsfotografie

“Wij hebben voor Freek gekozen vanwege zijn filosofie, juiste PLAats, TIjd, MOment. Deze naam maakt hij volledig waar want er zijn een hoop heel goed getimede foto’s bij! Wij vinden de foto’s en het album dan ook een fantastische afspiegeling van onze trouwdag.

Waarom voor Platimo kiezen?

Allereerst omdat Freek met zijn ervaring de planning voor het bruidspaar kan vergemakkelijken, er komt soms toch wel meer bij kijken dan je denkt! In ons geval was er ook nog een flyby van een aantal F-16’s te fotograferen en dat is echt heel mooi gelukt! Ook plannen die steeds wijzigen of op het laatste moment naar voren komen kunnen worden ingepast en dat zegt iets over flexibiliteit.

Daarnaast is Freek op de trouwdag overal bij maar vrijwel onzichtbaar. Dit maakt dat hij zijn journalistieke stijl van fotograferen goed kan uitvoeren en dat zelfs de mensen die normaal minder op hun gemak zijn als er een camera op hen gericht wordt natuurgetrouw vastgelegd worden. Wij hoopten dat dit zo zou zijn en dat is ook echt zo gebleken. Verder is Freek inventief in het creëren van situaties tijdens de shoot met jullie als bruidspaar maar zal hij ook openstaan voor ideeën die jullie zelf hebben.

Tenslotte zijn de foto’s ook gewoon echt supermooi (en daar draait het tenslotte om!), zowel digitaal als in het album dat bovendien erg luxe uitgevoerd kan worden.

Een keuze voor Platimo is een keuze voor kwaliteit.”

bruidsfotograaf den bosch
Niels

Bruidsfotografie van Wendy en Niels