bruidsfotograaf den bosch

Bruidsfotograaf Heeswijk, Kasteel Heeswijk

Bruidsfotografie – Niels en Wendy

Iedere bruiloft is bijzonder en heeft unieke momenten. Dit was zeker ook van toepassing op de bruiloft van Niels en Wendy waarvoor ik  weer naar het prachtige Kasteel Heeswijk mocht gaan. Na een zeer mooie en emotionele ceremonie liep het kersverse bruidspaar door een militaire erehaag naar de tuin van het kasteel. Waar tot ieders verrassing drie F16’s overvlogen om Niels en Wendy te feliciteren met hun huwelijk. Wat ontzettend gaaf om mee te maken. Weer een vinkje op mijn bucketlist gezet. Na dit moment was het tijd om te proosten en had zoonlief wel heel veel zin in een stukje taart. Daarna werd er nog tot in de late uurtjes gefeest.

 

Niels en Wendy onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herhinneringen te fotograferen en een ongeloofelijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar

 

Check de video en foto’s hieronder 

 

 

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op