Bruidsfotografie – Ingrid en Jonathan

Ingrid begon de dag met haar getting ready bij het prachtige Villa Beukenhof in Oegstgeest. Jonathan startte zijn dag bij de barbier in Leiden. Ik vind het erg leuk als een bruidspaar voor speciale locaties kiest. Je krijgt er net wat andere foto’s door. De  first look vond plaats in de tuin van Villa Beukenhof. Mooi om te zien dat Ingrid en Jonathen straalden van geluk. Voor de ceremonie gingen we naar La France in Oegstgeest. Tijdens de ceremonie was er het moment waarbij de ringen werden gebracht. Hiervoor had het bruidspaar iets heel speciaals verzonnen.

Onder een willekeurige stoel van een van de gasten hadden zij een briefje geplakt met de tekst “jij bent de ringdrager en in de kast liggen de ringen”. Wat leuk om hier op deze manier invulling aan te geven. Het werd  nog een fantastische dag.

Ingrid en Jonathan onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen en een ongeloofelijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!