Bruidsfotografie – Alejandra en Klemens

Een bruiloft met meer dan 10 verschillende nationaliteiten mag je best bijzonder noemen. Voor deze mooie dag was er familie en vrienden uit Zuid-Amerika en heel Europa over gekomen. Voor de ceremonie was een oer-Hollandse locatie uitgekozen, de Kilsdonkse Molen in Heeswijk-Dinther. Heel bijzonder was dat de ringen tijdens de ceremonie te voorschijn kwamen door het draaien van de molensteen. Na de groepsfoto’s, toost en taart, was het voor de daggasten tijd voor een rondleiding door de molen.

Wij gingen voor de fotoreportage naar een van mijn favoriete locaties, de CHV Noordkade in Veghel. Daar hebben we geweldig leuke foto’s gemaakt en gelukkig was het bruidspaar net op tijd voor het diner.

Alejandra en Klemens onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Alejandra over haar bruidsfotografie

“ We vonden het geweldig om Freek als onze trouwfotograaf te hebben. Hij maakte hele mooie foto’s van ons en onze gasten. Hij wierp zichzelf op de grond om een ​​mooie foto voor ons te maken. Zeer betrokken bij zijn werk, gepassioneerd, creatief met veel ideeën. En het belangrijkste was dat het voelde alsof ik hem als een andere vriend op onze bruiloft had. Ik beveel hem graag aan!

bruidsfotograaf veghel
Alejandra

Bruidsfotografie van Alejandra en Klemens