AWARD-WINNENDE

Professionele Bruidsfotograaf in Rotterdam

Een bruiloft is een dag met romantische momenten, maar ook met grappige of onverwachte gebeurtenissen.

AWARD-WINNENDE

Professionele Bruidsfotograaf in Rotterdam

Een bruiloft is een dag met romantische momenten, maar ook met grappige of onverwachte gebeurtenissen.

Tastbare herinnering

Mama’s lieve tranen, je nichtje die maar al te graag een stuk taart wil, gekke groepsfoto’s. Ook jullie bruiloft zal niet volledig uit “gemaakte” momenten bestaan.

Ik leg als trouwfotograaf alle momenten van jullie bruiloft in Rotterdam vast. Het trouwalbum wordt een compleet verhaal. Precies zoals het die dag was. Deze tastbare herinnering zal na 30 jaar nog steeds voor een warm gevoel zorgen.

Bekijk portfolio Rotterdam >

1 kans voor een geslaagd trouwalbum

We maken met z’n allen duizenden foto’s en filmpjes. Dit zorgt uiteraard voor leuk beeldmateriaal. Waarom zouden we dan nog een professionele bruidsfotograaf in Rotterdam inhuren?

Professionele foto’s voor in de huiskamer of een compleet trouwalbum is niet iets wat snel door hobbyisten kan worden nagebootst. En de consumentencamera van de MediaMarkt is ook niet te vergelijken met een professionele camera. Bovendien heb je ook hiervoor ervaring nodig.

Met mijn fotografieopleidingen, 9 jaar aan ervaring, internationale awards, én professionele camera’s en accessoires, zorg ik ervoor dat geen moment wordt gemist en dat alles perfect op beeld komt.

Eventuele technische ongemakken los ik ook meteen op. Ik neem meerdere camera’s, lenzen, flitsers en statieven mee naar jullie bruiloft. Zo krijgen jullie dus gegarandeerd het perfecte trouwalbum.