AWARD-WINNENDE

Professionele Bruidsfotograaf in Rotterdam

Een bruiloft is een dag met romantische momenten, maar ook met grappige of onverwachte gebeurtenissen.

AWARD-WINNENDE

Professionele Bruidsfotograaf in Rotterdam

Een bruiloft is een dag met romantische momenten, maar ook met grappige of onverwachte gebeurtenissen.

Tastbare herinnering

Mama’s lieve tranen, je nichtje die maar al te graag een stuk taart wil, gekke groepsfoto’s. Ook jullie bruiloft zal niet volledig uit “gemaakte” momenten bestaan.

Ik leg als trouwfotograaf alle momenten van jullie bruiloft in Rotterdam vast. Het trouwalbum wordt een compleet verhaal. Precies zoals het die dag was. Deze tastbare herinnering zal na 30 jaar nog steeds voor een warm gevoel zorgen.

Bekijk portfolio Rotterdam >

1 kans voor een geslaagd trouwalbum

We maken met z’n allen duizenden foto’s en filmpjes. Dit zorgt uiteraard voor leuk beeldmateriaal. Waarom zouden we dan nog een professionele bruidsfotograaf in Rotterdam inhuren?

Professionele foto’s voor in de huiskamer of een compleet trouwalbum is niet iets wat snel door hobbyisten kan worden nagebootst. En de consumentencamera van de MediaMarkt is ook niet te vergelijken met een professionele camera. Bovendien heb je ook hiervoor ervaring nodig.

Met mijn fotografieopleidingen, 9 jaar aan ervaring, internationale awards, én professionele camera’s en accessoires, zorg ik ervoor dat geen moment wordt gemist en dat alles perfect op beeld komt.

Eventuele technische ongemakken los ik ook meteen op. Ik neem meerdere camera’s, lenzen, flitsers en statieven mee naar jullie bruiloft. Zo krijgen jullie dus gegarandeerd het perfecte trouwalbum.

JOURNALISTIEKE FOTOGRAFIE
JOURNALISTIEKE FOTOGRAFIE

VEEL EXTRA OPTIES

Light, camera, action …! Geen held in poseren? Geen probleem. Een bruiloft is namelijk geen filmset of fotostudio.

Met mijn journalistieke fotografiestijl vertel ik jullie verhaal zoals het écht was. Veel spontane, echte momenten, met hier en daar een aantal geposeerde (groeps)foto’s.

Willen jullie meer spektakel? Verrijk jullie bruiloft dan met een van de volgende opties:

Verrijk jullie trouwreportage

Second shooter
Bang dat ik toch iets mis? Met een extra fotograaf vang je nóg meer momenten.

Drone
Spectaculaire beelden vanuit de lucht. Met deze unieke beelden verras je iedereen.

Photoshoot vooraf
Maak voor jullie bruiloft alvast leuke nieuwe foto’s. Perfect voor ‘save the date’ trouwkaarten, bij een receptieboek of als bedankje na de bruiloft.

De Maasstad is gemaakt voor alle soorten bruiloften

Rotterdam, wat is het toch een mooie stad. Iedere keer als ik er weer ben word ik nog enthousiaster van de vele mogelijkheden die er zijn.

Modern en klassiek wordt hier perfect gecombineerd. De open multiculturele stad zorgt ook nog eens voor veel verschillende soorten bruiloften. Daarnaast heb je in de omgeving van Rotterdam ook nog eens vele mooie locaties.

Benieuwd naar enkele van mijn favoriete trouwlocaties in Rotterdam en omgeving?

Trouwfotograaf in Rotterdam inhuren

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie datum, of heb je interesse in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn fotostudio?

Stuur mij een bericht en binnen 12 uur ontvang je van mij een reactie.

Kim en Thomas

“Hij heeft echt passie voor zijn werk wat je overal terug ziet!”

Benieuwd wat andere bruidsparen van mijn foto’s vinden?