Bruidsfotografie – Sanne en Robert

Het was vroeg in de ochtend op een zonnige dag in mei toen ik bij Robert arriveerde om zijn getting ready te fotograferen. Ik trof hem buiten aan waar hij zijn mooie klassieke BMW aan het versieren was, want deze kreeg een speciale rol die dag. Al snel waren zijn ouders er ook en werd Robert door hen in zijn een mooi groen pak geholpen. Daarna ging ik naar Sanne om samen met mijn second shooter Isabelle Hattink de getting ready en de first look die daar ook plaats vond vast te leggen.

Voor de fotoshoot gingen we naar de Koekbouw in Veghel waar we prachtig invallend zonlicht hadden. De ceremonie, vol met mooie emotionele momenten, vond plaats in de prachtige tuin van kasteel Maurick in Vught.  Robert maakt hierbij een bijzonder entree door met een bootje aan te komen varen. Iets wat we later die middag ook met z’n allen gingen doen. De dag eindigen we met een knalfeest vol met verrassingen.

Sanne en Robert onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen en een ongeloofelijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Sanne over haar bruidsfotografie

“Zeer mooie en hoge kwaliteit foto’s gemaakt door Freek op onze bruiloft. Goede communicatie vooraf.

Freek heeft een mooie stijl qua fotograferen. Op de dag zelf gaat hij zo op in zijn werk dat we niet altijd door hadden dat ie er was..”

Sanne over Freek
Sanne

Bruidsfotografie van Sanne en Robert